DxLauncherZ - Minecraft Launcher

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DxeiZ

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
10
splashBackground.png

DxLauncherZ

Sizlere yaptığım, açık kaynak Launcher projemi tanıtmak istiyorum. İsteyen şahıslar istediği gibi özelleştire ve kullana bilir konu aşağısında gerekli bağlantıları ve görüntüleri sizinle paylaşacağım fakat belirtmem gereken bir şey var, tasarımların birinde Launcherde ayarlar kısmı var fakat aralıksız 8 saat çalıştığım için orasını yapamadım. Açıkcası projenin bu kadar uzun sürmesi tasarımlara harcadığım zaman ve bilgisayarın ekran ölçeğinden oluşan sorunlardı.

splash_screen.png

Yükleme ekranı
login_screen.png

play_screen.png

Github:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Discord: dxeiz

SIzlerden ricam projeye sadece bir yıldız bırakmanız, geliştirmek istersenizde Forklaya bilirsiniz.

Güzel bir düşünceyle, karşımıza böyle konu ile gelmişsiniz bize de başarı dilemek düşer. O yüzden şimdiden yolunda başarılar diliyorum.

Güzel bir düşünceyle, karşımıza böyle konu ile gelmişsiniz bize de başarı dilemek düşer. O yüzden şimdiden yolunda başarılar diliyorum.
Güzel fikirleriniz için çok teşekkürler.

faydalı olmuş

Tasarımı, renk uyumu hoş duruyor elinize sağlık

Elinize emeğinize sağlık güzel bir proje olmuş.

Elinize emeğinize sağlık, Kullanıcı adınız mı değişti?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl