Çözüldü Düzgün Orman

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mystelio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 730
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mystelio

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
147
Herkeze merhaba arkadaşlar
Bugün bir isteğim olucak
;

Çoğu survival yada faction serverlerde /warp orman'ın build'i ne kadar kötü olsada orman build'i okadar güzel ve düz biyerde ki buildin kötülüğünü göremiyor insan yani ben nasıl düzgün ve düz arasizi bol olan orman oluşturabilirim acaba çünkü büyük bir orman mapım var onu paste yapınca sığmıyor ağaçların içine giriyor.

@smt287 @Joka

Bugün bir isteğim olucak
;

Çoğu survival yada faction serverlerde /warp orman'ın build'i ne kadar kötü olsada orman build'i okadar güzel ve düz biyerde ki buildin kötülüğünü göremiyor insan yani ben nasıl düzgün ve düz arasizi bol olan orman oluşturabilirim acaba çünkü büyük bir orman mapım var onu paste yapınca sığmıyor ağaçların içine giriyor.

@smt287 @Joka
İnternette veya Forumlarda Ormanlar İle İlgili Normalinden Daha Düz Orman Mapleri Bulabilirsiniz Belki.

Bugün bir isteğim olucak
;

@smt287 @Joka
Daha düz orman başlangıcı yapmak istiyor isen worldpainter ile kendi terrainini oluşturman lazım. Daha sonrasını worldedit ile ayarlayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl