Çözüldü Duysad(son leak avcısı :D) ve Simit Project Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@benjamin17 dikkat et çocuk bakanlığı genel kurmayı ile konuşuyorsun, kimle konuştuğunu öğrenmiş oldun, emirlerini uygula ses e çağırdığı zaman git yoksa bakan sana çok kızar bak. :D

Duysad kadar sanal faresini ilk defa görüyorum büyük fare konularını konuşma tarzını gördükçe benim içim ürperiyor ben utanıyorum kendi adına. Burada bu tarz bir paylaşım yapmaktansa kimin paketine leak atıyorlarsa onunla iletişime geçmenn daha iyi olmuş burada ki atılan banlarda boş bro
Ben ilk defa görmüyorum sen ve diğer arkadaşların da dediğinden farksız.
1696518394886.png

:DDDDDDDDDDD

Moderatör tarafından düzenlendi:
Leak verdiğimi tüm topluluk tüm kullanıcı belki bilmeyen vardır bilemiyorum herkes biliyor kimseye gelipte "parayla alıp bedavaya verdim" veya "bu itemsadder fln leak değil" diye bi söz kullanmadım söylemedim demedim. Kendi organından uydurup diyenler var onlara söz etmiyorum bile
Türkiyenin minecraft sektöründe gelişmeme sebebi. Parası yok diye korsan yazılım kullanmak bir çözüm değildir.

Türkiyenin minecraft sektöründe gelişmeme sebebi. Parası yok diye korsan yazılım kullanmak bir çözüm değildir.
Hiç bir alanda gelişmiyoruz agam :D, yaşları farketmeksizin gelen giden herkes bu tarz tiplerle karşılaşıyorum. Böyle devam edilecekse ve bunları engelleyecek sistemler gelmezse TC üzerinden bunu yapanlara işimiz zor.

Doktor kendi haline bırakın dedi... Bu çocuk tamamen kendi hayal dünyası içerisinde yaşamakta. Uzun süredir psikolojik sıkıntılar çekiyor, herkes bunun farkında galiba. Sorununun kaynağı, babasının Azerbaycan'da aldığı asgari ücretten dolayı olduğunu tahmin ediyorum. Ailesi bu çocuğu iyi yetiştirememiş ve minecraft piyasasına salıvermiş. Acilen psikolojik destek alması gerekiyor bir psikiyatri ya da psikolog tarafından.

Hiç bir alanda gelişmiyoruz agam :D, yaşları farketmeksizin gelen giden herkes bu tarz tiplerle karşılaşıyorum. Böyle devam edilecekse ve bunları engelleyecek sistemler gelmezse TC üzerinden bunu yapanlara işimiz zor.
Sunucu işlerine 1 tl bile yatırmayanlar; sığınmış ekonomi çok kötü, Türkiye çok pahalı gibi laflara. Evet belki öyle olabilir ama bu bir çözüm değildir. Çalış biriktir bir yerden başla, kolaya kaçma ve de seviyeni düşürme.

Minecraft'ı orjinal kullanmazsın onu anlar saygı duyarım. Ama bu işe gireceksen kardeşim bir miktar yatırım yapacaksın. 50 TL kazanıp bir havalara giriyorlar.. girmeyin.

TC üzerine zor ya, alan memnun satan memun. Benim 70bin tl yatırımım var adam gelmiş bana laf atıyor :D Komik.

Musasır medeniyetlere erişmek için daha çok yolumuz var.

En büyük sanal fare sensin la kanka :DDDD

Başka yerde ara ilgini kaybol
Beyler sorun varsa aranızda başka konuya :D

Bu arada duysad daha büyük(!). Bana yazdıktan sonra çıkamadı deliğinden

En büyük sanal fare sensin la kanka :DDDD

Başka yerde ara ilgini kaybol
ben miymişim :D bir de ilgi arıyormuşum :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Senin gibi noname herifin bunu deme hakkı yok. Büyü de gel. Hiçbir vasfın yok. Dcden istek attım kabul edersin orada bir tur sövmeye çalışırsın bana.

Moderatör tarafından düzenlendi:
ben miymişim :D bir de ilgi arıyormuşum :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Senin gibi noname herifin bunu deme hakkı yok. Büyü de gel. Hiçbir vasfın yok. Dcden istek attım kabul edersin orada bir tur sövmeye çalışırsın bana.
İlgini başka yerde aramanı söylemiştim başka kapıya hayatımın anlamı
1696621065878.png

Kabul etsene konusmak istemekteyim. Burada yazdıklarını orada da yaz. Wassu'nun selamı varmış.
Mesajıma dönemeyecek kadar cesareti olmayıp buradan mı selam yolluyor liseli eleman xd

Ben seninle konuşmak istememekteyim dostum ya yapacak işlerin vardır pack falan çıkarsana hazırda bekliyorum opskyblock 1.7.10 pack lazımda

Konu da başka tartışma geçtiğinden dolayı konu kısa süreli kitlendi.

Hayırlı pazarlar dilerim öncelikle açılan konuda DuySad adlı forum üyesi zaten süresiz olarak banlı olduğu için herhangi bir işlem yapılmayacaktır. Simitkedi adlı forum üyesini @1000dev adlı yönetici kararını ilerleyen 48 saat içerisinde açıklayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl