Çözüldü Duysad(son leak avcısı :D) ve Simit Project Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

benjamin17

Loading ◌
Topluluk Yöneticisi
MinePass
Premium
Elmaslar
1.010
Discord İzni
Minecraft
benjamin1734

Discord:

benjamin17

Bildiğiniz üzere piyasada kısa süredir Simit Project adında bir sunucu var ve kendileri leak plugin dağıtıyor. Bu takım hakkında daha önce sorunsal açılmadığını gördüm ve açalım dedik.

Simit Project in sahibi Simit Kedi nin verdiği leak pluginlerin kanıtları:

Screenshot_2023-10-03-23-36-14-501_com.google.android.youtube.jpg

Screenshot_2023-10-03-23-40-35-499_com.discord.jpg

Ekstra olaraktan yakın bir zamanda kendini son leaker avcısı olarak tanıtan Duysad İsimli kişi bu kişi ile ortak olmaya karar vermiş ve kendisi de bunu hem destekliyor ve hem de SimitProject üstünden tasarım dağıtıyor (tasarım dağıttığının ss i elimde mevcut fakat telefon üzerinden açtığım için konuyu şuan ekleyemiyorum).(son leaker avcısı ismini kendi kendine verdi :D ve o konunun linki için tıkla)

Ben de bu arkadaşa neden bunu desteklediğini sordum ve işte leak paylaşımını desteklediği mesajlar :D

Screenshot_2023-10-03-23-28-58-143_com.discord.jpg

Screenshot_2023-10-03-23-40-40-690_com.discord.jpg

IMG_20231004_185127.jpg

Screenshot_2023-10-03-23-40-28-138_com.discord.jpg

Screenshot_2023-10-04-19-14-35-565_com.discord.jpg

IMG_20231004_185028.jpg

Gördüğünüz gibi kendisini anlatmaya gerek yok. Sözde son Leaker avcısı Duysad kendi tükürüğünü yalıyor.

Umarım konuda eğlenmişsinizdir.

Ekstra olarak Duysad hakkında bir video hazırlayan arkadaş vardı. Oda burdaysa o video yu paylaşsın burada izleyelim.

Ekli dosyalar

• IMG_20231004_185221.jpg
    IMG_20231004_185221.jpg
    372,8 KB · Görüntüleme: 299
  • Screenshot_2023-10-03-23-40-28-138_com.discord.jpg
    Screenshot_2023-10-03-23-40-28-138_com.discord.jpg
    594 KB · Görüntüleme: 250
  • Screenshot_2023-10-03-23-40-35-499_com.discord.jpg
    459 KB · Görüntüleme: 386
Moderatör tarafından düzenlendi:
Leak verdiğimi tüm topluluk tüm kullanıcı belki bilmeyen vardır bilemiyorum herkes biliyor kimseye gelipte "parayla alıp bedavaya verdim" veya "bu itemsadder fln leak değil" diye bi söz kullanmadım söylemedim demedim. Kendi organından uydurup diyenler var onlara söz etmiyorum bile

Leak verdiğimi tüm topluluk tüm kullanıcı belki bilmeyen vardır bilemiyorum herkes biliyor kimseye gelipte "parayla alıp bedavaya verdim" veya "bu itemsadder fln leak değil" diye bi söz kullanmadım söylemedim demedim. Kendi organından uydurup diyenler var onlara söz etmiyorum bile
Onlar kimdir ben bilmem böyle birşey söyleyen yorumlarda var zaten leak paylaşım yapıyorsun zaten herkes biliyor inkar da etmiyon zaten :D

IMG_20231005_074425.jpg

@lwur @enderyilmaz @nommeh konuya gelin hocam bu arkadaş ne diyor bana açıklayın :D

Bunu bu şekilde buraya konu açacağına git LoneDev'e söyle videolara vs. telif atsın video kaldırılsın. Sırf konu açmak için konu açıyorsun. O kadar bomboş konu ki okumaya değmez, bir de tartışma yaratıp konuyu büyütmeye çalışıyorsun. Bomboş konuyu büyütmeye çalışsan ne alt üstü bir eklenti için? Sen yasaklatıp bir şey olacağını falan sanıyorsun sanırım. 1 ay sonra banı tekrar açılır, forum para kazanmak için elinden gelen her türlü şeyi yapmaya devam eder. Bu forumda yaklaşık 3 defa karaliste üyesinin yasağı açıldı. O kadar çok sallanacak şey var ki bu foruma hala çoluk çocuk hareketler, şurada 10k para kazanayım forum kurucularının arka tarafta girmediği şekil kalmamış ve siz bu forumda hala birini banlatmanın bir iş olduğunu sanıyorsunuz.

Hadi bir açıklık getirelim.
Şu anda görmüş olduğunuz Batuhan Yenidoğan adlı yönetici bana ait olan discord sunucusunu eski ortağımın para teklif etmesiyle beraber kendine bir hak görüp patlattı. (Yine foruma para için dönmüş)

Cazcez denen vasıfsız benim ürünlerimi kopyalayan birisini 3 defa haklı çıkarttı a diyorum b diyor b diyorum a diyor asla benim haklı olduğum düşüncesine varmıyor. Çocuk Her seferinde benim ürünlerimi kopyalıyor ve buna rağmen hala yasaklanmıyor. Daha geçen gün yine benim menülerimi vs. kullanarak paket yapmış adamın yasaklanması gerekirken cümledeki kelimelerin yerlerini değiştiriyor saçma sapan şeyler yapıyor değiştiriyor ve ben değiştim tamam moruk kafasında satış yapmaya devam ediyor. Şu an yine yetkisi alınmış 1 aya tekrar yetkili alınır.

Her bu şekil yorum yaptığımda yorumum siliniyor.
Forumu şu an aktif olarak kullanan çoğu kişi leak, her türlü sunuculara saldırı denemeleri, crackleme, illegal ne varsa yapıyor, yetkililer dahil.

Forum bu haldeyken sen istediğin kadar konu aç.
Bunların en başında tüm bunları yaptıran, olanak sağlayan YKT var.

Bunu bu şekilde buraya konu açacağına git LoneDev'e söyle videolara vs. telif atsın video kaldırılsın. Sırf konu açmak için konu açıyorsun. O kadar bomboş konu ki okumaya değmez, bir de tartışma yaratıp konuyu büyütmeye çalışıyorsun. Bomboş konuyu büyütmeye çalışsan ne alt üstü bir eklenti için? Sen yasaklatıp bir şey olacağını falan sanıyorsun sanırım. 1 ay sonra banı tekrar açılır, forum para kazanmak için elinden gelen her türlü şeyi yapmaya devam eder. Bu forumda yaklaşık 3 defa karaliste üyesinin yasağı açıldı. O kadar çok sallanacak şey var ki bu foruma hala çoluk çocuk hareketler, şurada 10k para kazanayım forum kurucularının arka tarafta girmediği şekil kalmamış ve siz bu forumda hala birini banlatmanın bir iş olduğunu sanıyorsunuz.

Hadi bir açıklık getirelim.
Şu anda görmüş olduğunuz Batuhan Yenidoğan adlı yönetici bana ait olan discord sunucusunu eski ortağımın para teklif etmesiyle beraber kendine bir hak görüp patlattı. (Yine foruma para için dönmüş)

Cazcez denen vasıfsız benim ürünlerimi kopyalayan birisini 3 defa haklı çıkarttı a diyorum b diyor b diyorum a diyor asla benim haklı olduğum düşüncesine varmıyor. Çocuk Her seferinde benim ürünlerimi kopyalıyor ve buna rağmen hala yasaklanmıyor. Daha geçen gün yine benim menülerimi vs. kullanarak paket yapmış adamın yasaklanması gerekirken cümledeki kelimelerin yerlerini değiştiriyor saçma sapan şeyler yapıyor değiştiriyor ve ben değiştim tamam moruk kafasında satış yapmaya devam ediyor. Şu an yine yetkisi alınmış 1 aya tekrar yetkili alınır.

Her bu şekil yorum yaptığımda yorumum siliniyor.
Forumu şu an aktif olarak kullanan çoğu kişi leak, her türlü sunuculara saldırı denemeleri, crackleme, illegal ne varsa yapıyor, yetkililer dahil.

Forum bu haldeyken sen istediğin kadar konu aç.
Bunların en başında tüm bunları yaptıran, olanak sağlayan YKT var.
Bomboş konu ve tartışma yaratma konusu dışında dedikleriniz hepsine katılıyorum.

Konuyu açma sebebim banlatmak değil kimseyi zaten banlasalar banlamasalar bana faydası olmaz. Bu tarz durumlarda haber olmayan bir kitle de var ki bu adamlara bulaşmamaları için haberdar olması için bu konuyu açtım.

Juka isimli arkadaş Duysad hakkın da bir video yapmış. Videoyu izlemedim tam olarak içeriğini bilmiyorum. İyi seyirler :D

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Vallaha Çok Değişik İnsanlar Var Anlatsanızda Anlamıyorlar

Bu çapulcudan adam olmaz zaten (DuySad) Sözde çakma LCTR sunucusunu kendi sunucusuymuş gibi açıp tanıtan, piyasada bulunan herkesi köpeği gibi gören, herkesin ona ilgi göstermesini dinlemesini isteyen şımarmış bir şahıstan ne beklersin ki? Minecraft piyasasında tek iş yapmayacağınız kişi DuySad olsun.

1696507638297.png

Yorum yok hahayt

Duysad hocam yine iş başında bi salın artık napmayı planlıyormuş öğrenelim :D

Duysad kadar sanal faresini ilk defa görüyorum büyük fare konularını konuşma tarzını gördükçe benim içim ürperiyor ben utanıyorum kendi adına. Burada bu tarz bir paylaşım yapmaktansa kimin paketine leak atıyorlarsa onunla iletişime geçmenn daha iyi olmuş burada ki atılan banlarda boş bro

Duysad kadar sanal faresini ilk defa görüyorum büyük fare konularını konuşma tarzını gördükçe benim içim ürperiyor ben utanıyorum kendi adına. Burada bu tarz bir paylaşım yapmaktansa kimin paketine leak atıyorlarsa onunla iletişime geçmenn daha iyi olmuş burada ki atılan banlarda boş bro
Haklısınız hocam buradaki banlar onun gibi büyük(!) Kişiler için bir anlam ifade etmiyor. Gerçek anlamda da birsey ifade etmiyor pek .Sadece duymayanlar için böyle bilgilendirici konular açmak hoşuma gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl