ILoveMaju^^
Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
- Elmaslar
- 1.891
- Minecraft
- ILoveMaju09
Discord:
ilovemaju
ilovemaju
ilovemaju
emir_404
Selamlar MC-TR Ailesi!
Dekorasyon. Yaşadığınız ortamda, duvarların resim, poster, tablo gibi öğelerle dolu olmasını mı seversiniz? Yoksa sade ve boş (minimalist) duvarlar mı daha çok hoşunuza gider?
Yorumlarınızı aşağıda paylaşın!
ilovemaju
Siyah ve Beyaz tarz dekorasyonlarda hoș oluyor tabi yakıștığı yerde iyi gidiyorDekorasyon severim ancak renkli ve karmaşık dekorasyonlar yerine daha sade siyah beyaz tarzda dekorasyon çok daha iyidir bence.
Odamı gel bi gör Milaattan kalma McDonals Çocuk menüsü figür koleksiyonum var 5000'den fazladır daha onun dıșında diğer șeyleride sayarsak 10000 așkın her türk oyuncak var hepside renk katıyor bende tercih ediyorumDoğru seçildiğinde eve her zaman renk katan ürünler, o yüzden tercih ederim
aniltr_
görselini atmanı çok isteriz vallaha merak etmedim değilSiyah ve Beyaz tarz dekorasyonlarda hoș oluyor tabi yakıștığı yerde iyi gidiyor
Odamı gel bi gör Milaattan kalma McDonals Çocuk menüsü figür koleksiyonum var 5000'den fazladır daha onun dıșında diğer șeyleride sayarsak 10000 așkın her türk oyuncak var hepside renk katıyor bende tercih ediyorum![]()
ilovemaju
Bu tarz hepsi arabalar masa dizaynı eski fotoğraflar aklına ne gelirse var büyüğünden küçüğünden akla hayale gelmiyecek șeyler var hepsinide atsam buraya 1 hafta sürergörselini atmanı çok isteriz vallaha merak etmedim değil
aniltr_
var vay çok iyi vallaha özellikle araba kısmına bayıldımBu tarz hepsi arabalar masa dizaynı eski fotoğraflar aklına ne gelirse var büyüğünden küçüğünden akla hayale gelmiyecek șeyler var hepsinide atsam buraya 1 hafta sürer![]()

ilovemaju
Șuan daha harika o ilk haliydi ama çok seviyorum hepsini ayrı ayrı 5000 Tanesi xaten McDonals figürleridir 2014 zamanlarından 2019 kadar sanırım arasanda bulamazsın çok güzel figürler var keșke hepsini atabilsemvar vay çok iyi vallaha özellikle araba kısmına bayıldım![]()
emir_404
Gerçekten emek verilmiş bir dekorasyon, normalde hafif dekorasyonlar hoşuma gider ama bu bambaşka olmuş, arabaları dizdiğiniz yere led çekerseniz karanlıkta muhteşem bir görüntü elde edebilirsiniz.Bu tarz hepsi arabalar masa dizaynı eski fotoğraflar aklına ne gelirse var büyüğünden küçüğünden akla hayale gelmiyecek șeyler var hepsinide atsam buraya 1 hafta sürer![]()
ilovemaju
Çok teșekkür ediyorummGerçekten emek verilmiş bir dekorasyon, normalde hafif dekorasyonlar hoşuma gider ama bu bambaşka olmuş, arabaları dizdiğiniz yere led çekerseniz karanlıkta muhteşem bir görüntü elde edebilirsiniz.![]()
ilovemaju
Ben açsam dükkan açarım dükkana sığmaz 2. dükkanı açarım o derece koleksiyonerim 2020'den sonra hiçbir șey almadım ama bunlar yeterde artarfilm karakteri flnsa 10 numara
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!