Düşük RAM (2GB) Güçlü işlemci veren hosting önerisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kovalski
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.174
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kovalski

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Elmaslar
224
Minecraft
Kovalski
Başlıkta bahsettiğim gibi bir hosting firması arıyorum.

Minimum 2200 olmalı, aslında son sürümde en az 2700 olması lazım bu değerin ama bulabileceğimi sanmıyom
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Size hostluyoyu öneriyorum.Destek ekiplerinden @Kucles Selçuk Bey çok kral bir adam.İşlemcileri çok güçlü.

Standart türk hostinginden farkı yok bunun, bana daha da ucuzu lazım :D
Piyasada en kaliteli ve en ucuz yer Hostluyo şuan hocam. 2 yıldır müşterileriyim memnunum. Önerim de burasıdır.

AVM bilişim var daha ucuzu fakat makineleri patates ile besleniyor. Ryzen 16 ramlik bir makinede başka firmanın ryzen 8 lık bir makinesindeki perfonmansi alamassınız.

Hostolog var fiyatları pahalı gelebilir. En düşük paketleri 4gb

Piyasada en kaliteli ve en ucuz yer Hostluyo şuan hocam. 2 yıldır müşterileriyim memnunum. Önerim de burasıdır.

AVM bilişim var daha ucuzu fakat makineleri patates ile besleniyor. Ryzen 16 ramlik bir makinede başka firmanın ryzen 8 lık bir makinesindeki perfonmansi alamassınız.

Hostolog var fiyatları pahalı gelebilir. En düşük paketleri 4gb
hostluyonun 110₺'lik paketi de patates gibi görünüyo, en az 6gblik paketi almazsam patates olacak sunucu klasik türk host firması

hostluyonun 110₺'lik paketi de patates gibi görünüyo
Göründüğüne bakmayın hocam. Dediğim gibi 2 yıldır müşterisiyim. Makineleri gayet güzel. Daha dün 5900 makineden 5950x makineye geçtiler.

Göründüğüne bakmayın hocam. Dediğim gibi 2 yıldır müşterisiyim. Makineleri gayet güzel. Daha dün 5900 makineden 5950x makineye geçtiler.
Sitede 5900 makine görünmüyor, o ne alaka? R9 5900X diye sattığı paketlere 5900 mü veriyorlar :D

hostluyonun 110₺'lik paketi de patates gibi görünüyo, en az 6gblik paketi almazsam patates olacak sunucu klasik türk host firması
Ayrıca 2gb lık bir makinede ne yapmayı düşündüğünüzü pek anlamadım.

Paket geliştirmek veya sunucu açmak için olsa ram yetmez, birtek bot saldırısı için vs gelir aklıma.

Sitede 5900 makine görünmüyor, o ne alaka? R9 5900X diye sattığı paketlere 5900 mü veriyorlar :D
Screenshot_2024-02-03-11-59-16-059_com.android.chrome.jpg

Merhabalar hocam düşünceleriniz için teşekkür ederiz.Saygımız sonsuzdur.

Öncelikle dile getirmek isterim ki cihazlarımız sizin de tabirinizle "patates" değil. Aktif bulunan müşterilerimiz de dahil bunun farkında ve memnunlar. Dilerseniz buyrun bekleriz. İster discord sunucumuza ister bana ulaşabilirsiniz dilediğiniz soruları sorabilirsiniz.

İyi günler iyi Forumlar dilerim.
Kolay Gelsin!

Merhabalar hocam düşünceleriniz için teşekkür ederiz.Saygımız sonsuzdur.

Öncelikle dile getirmek isterim ki cihazlarımız sizin de tabirinizle "patates" değil.Aktif bulunan müşterilerimiz de dahil bunun farkında ve memnunlar dilerseniz buyrun bekleriz.İster discord sunucumuza ister bana ulaşabilirsiniz dilediğiniz soruları sorabilirsiniz.

İyi günler iyi Forumlar dilerim.
Kolay Gelsin!
110₺'lik paketlere ne kadarlık işlem gücü atıyorsunuz?

patates benjamin reyizin tabiri

110₺'lik paketlere ne kadarlık işlem gücü atıyorsunuz?

patates benjamin reyizin tabiri

Screenshot_2024-02-03-12-06-56-82_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg

Sanallaştırmalar mevcutken en son bu değerler mevcuttu efendim. İlginiz için teşekkür ederiz.

Ekli dosyayı görüntüle 235260
Sanallaştırmalar mevcutken en son bu değerler mevcuttu efendim. İlginiz için teşekkür ederiz.
Disk hızından bahsetmiyorum, cpuyu tek bir makine tek başına sömürmesin diye limitliyorsunuz ya, 110₺'lik paketlere ne kadar atıyorsunuz? Mesela son sürüm 30 eklentili pregen atılmış bir yarı vanilla sunucu 5 view distance ile kaç oyuncuya kadar kaldırabilir?

Disk hızından bahsetmiyorum, cpuyu tek bir makine tek başına sömürmesin diye limitliyorsunuz ya, 110₺'lik paketlere ne kadar atıyorsunuz? Mesela son sürüm 30 eklentili pregen atılmış bir yarı vanilla sunucu 5 view distance ile kaç oyuncuya kadar kaldırabilir?
2 GB ramli bir makinede bırakın sunucu açmayı bırakın paket yapmayı anca Chrome vb basit uygulamaları açar. İçinde sunucu açacaksanız en düşük 4 GB ramli paketlerden almanız lazım ki onda bile Max 5 10 oyuncuyu almaz. Sunucu açacaksanız min 6 ramli bir makine almanız lazım.

4 ramini sunucuya
2 ramini Windows için bırakmanız lazım.

O durumda 20 25 hadi optimizasyonları çok iyi haltiniz diyelim Max 30 a kadar kaldırır.

Biraz mantıklı düşünelim yani o kadar küçük bir sunucudan beklentileriniz dağ kadar olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl