Dust The Duck Tanıtım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 87069
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 898
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 87069

Ziyaretçi
dtd11.png

Selamlar Minecraft Türkiye Ahalisi!, Uzun zamandan sonra tekrardan sizlerle beraber olmaktan heyecan verici. Bazı nedenlerden ötürü bulunduğum mevkiden ayrılmıştım. Fakat şu an daha güçlü ve birbirinden harika planlarla sizlerleyim.
Fazla uzatmadan konumuza geçeyim;
• Hakkımızda

2018’in karlı Aralık ayında Discord üzerinden kurulan Dust The Duck olarak Minecraft yapı, eklenti paketleri ve grafik tasarım çalışmalarını ekibimizin sahip olduğu bilgi ve tecrübeyle profesyonel bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.

• Çalışma şeklimizle ön plana çıkıyoruz!

Önce sizi dinliyor, isteğiniz doğrultusunda sunucunuzun ihtiyacı olan doğru çözümü sizlere sunuyoruz. Zamanınızın değerli olduğunun farkındayız ve söz verdiğimiz zamanda işimize başlıyor, çalışmamız için gerekli bilgiyi sürekli yanımızda taşıyarak gereksiz zaman kayıplarını önlüyoruz. İşleri büyük / küçük diye ayırt etmeden güler yüzle yapıyoruz. Yaptığımız işlerin arkasında duruyor, üretim sonrası sorularınızı yanıtlıyor, gerektiğinde müdahale ederek mağdur olmanızı önlüyor, mutlu müşteriler yaratmak için çalışıyoruz. Biliyoruz ki başarı yapılan iş sayısında değil hakkıyla yapılan iş sonucu memnun müşterilerimizin bizi tavsiye etmesidir.

• Misyonumuz

Dust The Duck olarak ürün ve hizmet kalitemizi sürekli geliştirerek müşteri talep ve beklentilerini en üst seviyede karşılamak, Sağlam bir iletişim ile tüketicimizle aramızda bir bağ yaratmak ve müşteri sadaktini sağlamak, Gerek destek gerek üretimde kalitemizi ve şanımızı büyüterek en çok tercih edilen lider yardımlaşma topluluğu olmak, rekabet gücümüzü arttırmak.

• Vizyonumuz

Bulunduğumuz sektörde, herkesin çalışmak istediği ve çalışmaktan gurur duyacağı örnek bir kuruluş olmaktır.

Üstelik sadece Minecraft hizmeti değil; sektörlerde birçok kuruluşun ihtiyaç duyduğu Sunucu Yönetim Destek hizmetlerine devam ediyor. Discord sunucumuza gelin ve hemen rehberdeki yerinizi alın!

Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı, hizmette dürüstlük ve kalitedir. Anlayışıyla çalışan Dust The Duck, gösterdiğiniz ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek bu gün ve gelecekte sizlere hizmet vermeye devam edecek.
Dust The Duck hakkında aklına takılan sorular olduysa iletişim adresim;
• Discord ID’m > Koyu#0627
• Elektronik Posta Adresim > [email protected]
Esen Kal MC-TR!

Yakın zaman içerisinde DTD başvuru formunu sizlerile paylaşacağım.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Ekli dosyayı görüntüle 54275

Selamlar Minecraft Türkiye Ahalisi!, Uzun zamandan sonra tekrardan sizlerle beraber olmaktan heyecan verici. Bazı nedenlerden ötürü bulunduğum mevkiden ayrılmıştım. Fakat şu an daha güçlü ve birbirinden harika planlarla sizlerleyim.
Fazla uzatmadan konumuza geçeyim;
• Hakkımızda

2018’in karlı Aralık ayında Discord üzerinden kurulan Dust The Duck olarak Minecraft yapı, eklenti paketleri ve grafik tasarım çalışmalarını ekibimizin sahip olduğu bilgi ve tecrübeyle profesyonel bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.

• Çalışma şeklimizle ön plana çıkıyoruz!

Önce sizi dinliyor, isteğiniz doğrultusunda sunucunuzun ihtiyacı olan doğru çözümü sizlere sunuyoruz. Zamanınızın değerli olduğunun farkındayız ve söz verdiğimiz zamanda işimize başlıyor, çalışmamız için gerekli bilgiyi sürekli yanımızda taşıyarak gereksiz zaman kayıplarını önlüyoruz. İşleri büyük / küçük diye ayırt etmeden güler yüzle yapıyoruz. Yaptığımız işlerin arkasında duruyor, üretim sonrası sorularınızı yanıtlıyor, gerektiğinde müdahale ederek mağdur olmanızı önlüyor, mutlu müşteriler yaratmak için çalışıyoruz. Biliyoruz ki başarı yapılan iş sayısında değil hakkıyla yapılan iş sonucu memnun müşterilerimizin bizi tavsiye etmesidir.

• Misyonumuz

Dust The Duck olarak ürün ve hizmet kalitemizi sürekli geliştirerek müşteri talep ve beklentilerini en üst seviyede karşılamak, Sağlam bir iletişim ile tüketicimizle aramızda bir bağ yaratmak ve müşteri sadaktini sağlamak, Gerek destek gerek üretimde kalitemizi ve şanımızı büyüterek en çok tercih edilen lider yardımlaşma topluluğu olmak, rekabet gücümüzü ve kârlılığımızı arttırmak.

• Vizyonumuz

Bulunduğumuz sektörde, herkesin çalışmak istediği ve çalışmaktan gurur duyacağı örnek bir kuruluş olmaktır.

Üstelik sadece Minecraft hizmeti değil; sektörlerde birçok kuruluşun ihtiyaç duyduğu Sunucu Yönetim Destek hizmetlerine devam ediyor. Discord sunucumuza gelin ve hemen rehberdeki yerinizi alın!

Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı, hizmette dürüstlük ve kalitedir. Anlayışıyla çalışan Dust The Duck, gösterdiğiniz ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek bu gün ve gelecekte sizlere hizmet vermeye devam edecek.
Dust The Duck hakkında aklına takılan sorular olduysa iletişim adresim;
• Discord ID’m > Koyu#0627
• Elektronik Posta Adresim > [email protected]
Esen Kal MC-TR!

Muhteşem, harika gözüküyor.Bu projede bende olmak istiyorum! :D

Türkiye'de Minecraft aleminin değişim noktası olacağına kalbim ile inanıyorum. Minecraft Türkiye Ailesine hayırlı olsun diyelim.

Günün Sorusu : Dertlerin derman bulduğu yer neresidir ?
Cevap: Dust The Duck Hizmetleri

r5ZN9z.png

Kesinlikle çok başarılı ve güzel bir çalışma olacağına inanıyorum.

Gerçekten güzel bir ekip! Gelişeceğine, iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Bu arada; seneye görüşürüz xd <3

Gerçekten güzel bir ekip! Gelişeceğine, iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Bu arada; seneye görüşürüz xd<3
Sizler gibi sıkı destekçilerimiz olduğu sürece sırtımız yere gelmeyeceğine inanıyorum. Seneye görüşürüz Dagon!
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bahsettiğim konu >> Aranıyor - Dust The Duck Ekip Başvuruları

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl