Çözüldü Düşen iteme isim ekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emirhan16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 554
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emirhan16

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba Arkadaşlar benım bi skriptim varda bundan düşen iteme isim eklemek istiyorumda yardımcı olurmusunuz

execute player command "setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:57,Count:1}},SpawnCount:1,SpawnRange:2,RequiredPlayerRange:10,delay:5,MinSpawnDelay:40,MaxSpawnDelay:100,MaxNearbyEntities:9999}"

item spawner yapıyorumda arkadaşlar buna isim eklemem lazımda

Neden skript ile uğraşıyorsun? DivineDrop eklentisini kullan bunun için

kanka yardım edermısın ben skript seviyorum

İstediğin şeyin birçok eklentisi varken skript ile uğraşman çok saçma olur ve sunucuna muhtemelen lag yapacaktır.

Divine Drop eklentisi için herhangi bir ayar yapmana gerek yok at plugins'e o kendini ayarlar​

kardeşım konuda bahsettıgım gıbı bılmıyorsan yazma yardım edecek arkadaşlar yardım etsın

Kod:
on drop:
    if "%name of dropped item%" isn't "<none>":
        Add "{CustomName:""%name of dropped item%"",CustomNameVisible:1}" to nbt of dropped item     
    else:
        Add "{CustomName:""%dropped item%"",CustomNameVisible:1}" to nbt of dropped item

skstuff gereklidir.

ben yukarıda bahsettıgım komuta ıstıyorum reız

setblock %{_x}% %{_y}% %{_z}% minecraft:mob_spawner 0 replace {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:57,Count:1},display:{Name:"example-name"}},SpawnCount:1,SpawnRange:2,RequiredPlayerRange:10,delay:5,MinSpawnDelay:40,MaxSpawnDelay:100,MaxNearbyEntities:9999}"

example-name i değiştirebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl