Çözüldü durduk yere GroupManager/AuthMe/Essentials/EssentialsChat hata verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErdemAgaTR

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
45
Minecraft
xScreame

Discord:

xScreame

Başlıktaki gibi sunucuyu her zamanki gibi başlattım ve oyuna girdiğimde GroupManager tagların gözükmediğini gördüm
AuthMe/Essentials çalışıyor EssentialsChat çalışıyormu bilmiyorum

Başlıktaki gibi sunucuyu her zamanki gibi başlattım ve oyuna girdiğimde GroupManager tagların gözükmediğini gördüm
plugins/GroupManager/worlds/hersey/groups.yml hata burda groups.yml dosyasın atarmısın

Emin değilim ancak vault kaynaklı olabilir, sunucuda kullandığınız vault sürümü 1.8 desteği vermiyor.
1.8 Destekli sürümü yükleyip tekrar dene belki işine yarar, dediğim gibi emin değilim.

Emin değilim ancak vault kaynaklı olabilir, sunucuda kullandığınız vault sürümü 1.8 desteği vermiyor.
1.8 Destekli sürümü yükleyip tekrar dene belki işine yarar, dediğim gibi emin değilim.
Kanka Atdığı Log Dosyasına Bakarmısın Orda Söylüyo Zaten Hatanın Nerde Olduğu
Screenshot_1.png

GroupManager'ın groups.yml dosyasını gönderebilir misin? Ayrıca GroupManager kullanmanı önermem, onun yerine LuckPerms kullanabilirsin.

Sabah sunucuyu açtığımda düzelmişti teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl