Durduk yere fps düşüyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HadronNetwork

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
38
Minecraft
TheMurderK
Facebook
YAKINDA
X
YAKINDA

Discord:

YAKINDA

Arkadaşlar bilgisayarımı açıyorum oyunuma giriyorum yani Minecraft'a en düşük oyun, giriyorum birkaç dakika oynuyorum 20-25DK sonra FPS düşüyor sonra 5-6 dakika geçtikten sonra belki daha fazla geri düzeliyor sonra yine 20-25DK geçiyor geri FPS düşmeye başlıyor bunun sebebi nedir?

Arkadaşlar bilgisayarımı açıyorum oyunuma giriyorum yani Minecraft'a en düşük oyun, giriyorum birkaç dakika oynuyorum 20-25DK sonra FPS düşüyor sonra 5-6 dakika geçtikten sonra belki daha fazla geri düzeliyor sonra yine 20-25DK geçiyor geri FPS düşmeye başlıyor bunun sebebi nedir?
Evet bendede oluyor son zamanlar acayip drop giriyor regedit falan kurduysan veya texturepackler dolu ise olabiliyor :/ ben sorunu bilgisyarımı 2 gün acmadım ve üstüne client kurdum eskisinden 3-4 kat daha fazla fps alıyorum

Bilgisayar özelliklerini konu altından paylaşabilir misiniz? SS'li bir şekilde. (Ekran kartı, işlemci vb)

PC1.png
PC2.png

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Evet bendede oluyor son zamanlar acayip drop giriyor regedit falan kurduysan veya texturepackler dolu ise olabiliyor :/ ben sorunu bilgisyarımı 2 gün acmadım ve üstüne client kurdum eskisinden 3-4 kat daha fazla fps alıyorum
Bende senin gibi aynısımı yaptım client kurudm texturepack hiç yok regeditte yok ama sorun düzelmiyor =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl