Tanıtım Dupe Koruması - İtem Log LOGLU PLUGİN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImHer

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
weldemort

Discord:

jjasos

Minecraft Sürümleri
1.17.1 1.18.2 1.19.2 1.20.1 1.21.1
Merabalar bir süredir kafama takılıyordu araştırıyordum internette pek bir örneğini bulamadım bende kendim yapıyim dedim genel olarak olay şu bu plugin bir eşya log sistemi ve dupe koruması sunucuzda özel eşyalar var sadece parayla alınan veya kayıt tutulması gereken kasa anahtarıdır v10 kazmadır keskinlik7 kılıçtır kafanıza göre önemli görebiliceğiniz herşeyi kullanbilirsiniz genel olarak plugin elinize aldığınız iteme bir id ve kayıt tarihi biçiyor o iteme özel bu sayede item en son kimin envanterindeydi kimden kime geçti kime verildi ne zaman kullanıldı kim aldı ne zaman aldı veya dupelenirse plugindeki sistem ile dupe engelleniyor aynı idye sahip 2 item olduğunda yetkililere log düşürüyor ve itemleri envanterinde bulunan kişilerin adlarını söylüyor configden açılırsa itemleri siliyor ikisinden birini yani dupleneni orjinal kalıyor discord webhook da destekliyor bir item verildiğinde kullanıldığında düşürüldüğünde başka biri aldığında veya pv ec koyulduğunda genel olarak böyle bir plugin daha geliştirme aşamasında eksikleri var önerilerinize açığım eklenmesini istediğiniz birşey varsa söyleyebilirsiniz

/loglu create isim (elinizdeki itemi artık loglu yapar)
/loglu give oyuncuismi isim (belirtilen oyuncuya loglu item verir yeni bir id ile)
/loglu search id (belirtilen id de bir item varsa en son kimde ismini söyler ve tarihini söyler)
/loglu delete id (belirtilen idde bir item varsa o itemi siler eğer pv de veya ec de ise oyuncu envanterine aldığında otomatik siler)

configden ayarlanabilen dupe-protection süresi var o sürede bir dupe kontrolü yapar ve plugins klasöründeki log dosyasına log yazar
/loglu list 1-10 (mevcut itemleri listeler)
+playername - name - date
çift dil desteği ile kodladım en-tr şeklinde tüm mesajlar özelleştirilebilir
1760904469431.webp

ben burada id-prefix de ekledim istenilen itemin idsini başı değiştirelebilir
örnek items.yml
1760904469446.webp

burada eklenen yani /loglu create ile oluşturulan itemler gözükür
ekrana sığmasada tüm mesajlar özelleştirilebilir
1760904518854.webp

buda log sistemine yani idli itemlerin örnekleri
1760904568733.webp
1760904582798.webp
1760904593166.webp

plugin bence gayet kullanışlı bazı sunuculardada gördüm kendim kodliyim dedim plugine eklenmesini istediğiniz önerileriniz varsa çekinmeden yazın plugin BETA-1.0.5 versiyonudur geliştirme aşamasındadır

Veritabanı Desteği Eklenebilir Birde Kullanılabilirlik Açısından GUI Ekleyebilirsin, Ellerine Sağlık İyi Çalışmalar.

Veritabanı Desteği Eklenebilir Birde Kullanılabilirlik Açısından GUI Ekleyebilirsin, Ellerine Sağlık İyi Çalışmalar.
veritabanı desteğinden kastın nedir kendi klasöründe logs.txt var oraya yazıyor

veritabanı desteğinden kastın nedir kendi klasöründe logs.txt var oraya yazıyor
Fazla Oyuncuya Sahip Sunucularda Sıkıntı Çıkarabilir Veritabanı Desteği Eklersen Daha Optimize Çalışabilir.

Merabalar bir süredir kafama takılıyordu araştırıyordum internette pek bir örneğini bulamadım bende kendim yapıyim dedim genel olarak olay şu bu plugin bir eşya log sistemi ve dupe koruması sunucuzda özel eşyalar var sadece parayla alınan veya kayıt tutulması gereken kasa anahtarıdır v10 kazmadır keskinlik7 kılıçtır kafanıza göre önemli görebiliceğiniz herşeyi kullanbilirsiniz genel olarak plugin elinize aldığınız iteme bir id ve kayıt tarihi biçiyor o iteme özel bu sayede item en son kimin envanterindeydi kimden kime geçti kime verildi ne zaman kullanıldı kim aldı ne zaman aldı veya dupelenirse plugindeki sistem ile dupe engelleniyor aynı idye sahip 2 item olduğunda yetkililere log düşürüyor ve itemleri envanterinde bulunan kişilerin adlarını söylüyor configden açılırsa itemleri siliyor ikisinden birini yani dupleneni orjinal kalıyor discord webhook da destekliyor bir item verildiğinde kullanıldığında düşürüldüğünde başka biri aldığında veya pv ec koyulduğunda genel olarak böyle bir plugin daha geliştirme aşamasında eksikleri var önerilerinize açığım eklenmesini istediğiniz birşey varsa söyleyebilirsiniz

/loglu create isim (elinizdeki itemi artık loglu yapar)
/loglu give oyuncuismi isim (belirtilen oyuncuya loglu item verir yeni bir id ile)
/loglu search id (belirtilen id de bir item varsa en son kimde ismini söyler ve tarihini söyler)
/loglu delete id (belirtilen idde bir item varsa o itemi siler eğer pv de veya ec de ise oyuncu envanterine aldığında otomatik siler)

configden ayarlanabilen dupe-protection süresi var o sürede bir dupe kontrolü yapar ve plugins klasöründeki log dosyasına log yazar
/loglu list 1-10 (mevcut itemleri listeler)
+playername - name - date
çift dil desteği ile kodladım en-tr şeklinde tüm mesajlar özelleştirilebilir Ekli dosyayı görüntüle 273993
ben burada id-prefix de ekledim istenilen itemin idsini başı değiştirelebilir
örnek items.yml
Ekli dosyayı görüntüle 273992
burada eklenen yani /loglu create ile oluşturulan itemler gözükür
ekrana sığmasada tüm mesajlar özelleştirilebilir
Ekli dosyayı görüntüle 273994

buda log sistemine yani idli itemlerin örnekleri
Ekli dosyayı görüntüle 273995Ekli dosyayı görüntüle 273996Ekli dosyayı görüntüle 273997

plugin bence gayet kullanışlı bazı sunuculardada gördüm kendim kodliyim dedim plugine eklenmesini istediğiniz önerileriniz varsa çekinmeden yazın plugin BETA-1.0.5 versiyonudur geliştirme aşamasındadır
Ellerinize sağlık sunucuların olmassa olmazı dupeler için kullanıșlı gibi görünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl