Çözüldü Dupe karşıtı modern ihale veya takas plugini var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Katrile
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 251
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Katrile

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Katrile

Discord:

@katrile

Bir survival sunucum var ve insanların emeği benim için önemli bu yüzden dupe gibi şeyleri olabildiğince önlemeye çalışıyorum ama gördüğüm tüm dupe vakaları çoğunlukla ihale ya da trade pluginleri aracılığıyla yapılıyor. Ki bu da plugin kaynaklı bir sorun olduğu için seçilen plugin önemli. Ben de bayağıdır farklı farklı takas ve ihale pluginlerine bakıyorum ancak bunun üzerinde duran ve dupe hakkında önemli şekilde tasarlamaları olduğu bilinen ya da öyle tasarlandığını iddia eden bir pluginle karşılaşmadım. Dolayısıyla güvenemediğim için bu pluginler eksik sunucumda. Bu konuda önlem almaya özen gösteren bir ihale ya da takas plugini biliyorsanız paylaşmanıza minnettarlık duyarım. Ya da bu tür gui temelli dupeları kökünden nasıl çözebileceğimi anlatmanız da bir çözüm.

Dupe olayları en çok eski sürümlerde kalan sunucularda oluyor. Bir çok eklenti gibi ihale eklentileri de zaman geçtikçe mcnin eski sürümlerinin desteklerini bırakırlar, bu yüzden 1.16.5 ve benzeri tabanlı sunucular eklentilerin de eski sürümlerini kullanmak zorunda kalıyorlar.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ve
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
en güvenli ücretsiz eklentiler

Kullanacağınız ihale eklentisinin düzenli güncelleme aldığından ve aktif şekilde bakıldığından emin olun, Uzun zamandır güncelleme almayan eklentileri kullanmayın. Örnek olarak
eklenti kullanılmaması gereken bir eklenti örneğidir, eski sürümlerde bile.

Son düzenleme:
F
Dupe olayları en çok eski sürümlerde kalan sunucularda oluyor. Bir çok eklenti gibi ihale eklentileri de zaman geçtikçe mcnin eski sürümlerinin desteklerini bırakırlar, bu yüzden 1.16.5 ve benzeri tabanlı sunucular eklentilerin de eski sürümlerini kullanmak zorunda kalıyorlar.
ve
en güvenli ücretsiz eklentiler

Kullanacağınız ihale eklentisinin düzenli güncelleme aldığından ve aktif şekilde bakıldığından emin olun, Uzun zamandır güncelleme almayan eklentileri kullanmayın. Örnek olarak
eklenti kullanılmaması gereken bir eklenti örneğidir, eski sürümlerde bile.
Fadah gerçekten güzel görünüyor o kadar araştırmama rağmen hiç görmemiştim. Çok güncel ve güven veren bir geliştiricisi var ihale için onu kullanacağım. Sunucu sürümüm de 1.20.4 ve PurpurMC yazılımı sağ olsun neredeyse tüm dupelar imkansız. Ama maalesef PurpurMC geliştiricileriyle bizzat konuştum bunu; sunucu yazılımı ne kadar iyi olursa olsun pluginde biten dupelara etki edemiyor maalesef. Benzer şekilde güncel ve güvenli bir takas pluginini keşfetmiş olanlara da konu açık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl