Dupe açık bug ve saldırıları kapatma yöntemleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MassiveL34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.056
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MassiveL34

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
7
Arkadaşlar dupe bug ve sunucuya yönelik grief ve diğer saldırıları nasıl engellerim limbo api & filter kullanıyorum antibot da mevcut fakat grief dupe için neler önerirsiniz yerleri temizlemek için olan lagg clear eklentisine zararlı deniliyor bide dupe engellemek için olan illegalstacks pluginine bunlar doğru mu doğruysa alternatifi nmedir?

Merhaba,

Bot sorunları için Bungeecord tarzı proxy sunucuları kurun, grief sorunları için port açıklarını kapatın, ek olarak
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ve
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentilerini oyun sunucularınıza kurun, oyun sunucularınıza ek bir güvenlik doğrulama eklentisi de kurabilirsiniz.

Merhaba,

Bot sorunları için Bungeecord tarzı proxy sunucuları kurun, grief sorunları için port açıklarını kapatın, ek olarak
ve
eklentilerini oyun sunucularınıza kurun, oyun sunucularınıza ek bir güvenlik doğrulama eklentisi de kurabilirsiniz.
çok teşekkür ederim dupe için neler ekleyebilirim ve ek doğrulamadan kastınız ne

Örneğin
gibi eklentiler olabilir. Amaç, oyun sunucusuna bağlanıldığı zaman yetkiliden güvenlik kodu istenmesidir. Bu sayede Grief bir nevi önlenmiş olur.
hocam onu denicemfakat şöyle bir sorun daha var vault plugini buglu galiba oyuncuların pvlerini açıyorum eşyalarını değişiyorum ama onlarda değişmiyor tek bende değişiyor onların düzgün birde vault eklentisi biliyormusun ücretsiz

hocam onu denicemfakat şöyle bir sorun daha var vault plugini buglu galiba oyuncuların pvlerini açıyorum eşyalarını değişiyorum ama onlarda değişmiyor tek bende değişiyor onların düzgün birde vault eklentisi biliyormusun ücretsiz
Sunucu sürümünüzü söyleyin uygun eklentiler arayalım.

Ben aktif olarak bu eklentiyi kullanmaktayım, kendi tanıtımlarında her dupe bugını fixlediklerini söylüyorlar ancak bu durum maalesef ki gerçek değil, bizzat kendim, kendi sunucumda, bu eklenti kuruluyken ve bütün özellikleri/korumaları aktifken çok fazla kişinin bilmediği bir dupe'u gerçekleştirdim, yine de bu eklentiyi kullanmakta çok büyük fayda var. YouTube'da defalarca paylaşılan ve artık neredeyse herkesin bildiği birçok dupe bugını fixliyor.

bunların alternatifi varmı bunlara buglu diyorlar ama

Ben aktif olarak bu eklentiyi kullanmaktayım, kendi tanıtımlarında her dupe bugını fixlediklerini söylüyorlar ancak bu durum maalesef ki gerçek değil, bizzat kendim, kendi sunucumda, bu eklenti kuruluyken ve bütün özellikleri/korumaları aktifken çok fazla kişinin bilmediği bir dupe'u gerçekleştirdim, yine de bu eklentiyi kullanmakta çok büyük fayda var. YouTube'da defalarca paylaşılan ve artık neredeyse herkesin bildiği birçok dupe bugını fixliyor.
bunu kullanıyordum fakat oyuncunun invsee ile envanterine bişey koyarken kopyalıyordu hem oyuncuda hem kendi elimde kalıyordu siliyordu saçma çalışıyordu biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl