Dünyayı İnekler yönetsin.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Puding Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.327
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Puding Bey

Elimi tutan yoktu emanetime tutundum.
Elmaslar
708
images

Dünyayı inekler yönetmelidir!

Çünkü geçtiğimiz günlerde abd de çıkan silahlı çatışmada 10 yaralı 3 ölü vardı. Peki bunları kimmi yaptı ?
Tabikide inekler yaptı CIA Nin aradığı inekler her geçen gün insanları öldürüyor ve üreme yapiyorlar.

İşte o çatışmadan görüntüler.
images

CIA nin açıklamasında böyle devam ederlerse 3. Dünya İnek savaşı başliycağını savurdu.

Donald Trump ise şu sözleri savurdu.
ilk önceliğimiz insanlar, onlara bir şey olursa para kazanamayız. 3. Dünya savaşı bir hayli geliyor gibiydi.
Alman başbakanı Merkel dayımın oğlu dedikleri bir haylide romalıları çıldırtmıştı çünkü 3. dünya savaşı çıkarsa romaya saldırıcaz dediler.

images

@TürkBeyi @DjuitieTR @IrfanDmn @IYusuf_DemirI @ILegends @aLoneX @RomanticWarior @AeroCS sizce nasıl olmuş ?

Son düzenleme:
3. Dünya inek savaşı xd

Aradğığım savaş işte bu :) Artık su tabancaları yerine süt tabancaları kullanırız :)

3 cü dünya inekler savaşı başlamıştır koşu maratonu toplam 999km inekler dünyayı istila etti aman tanrim insanlar inekleri durduramıyor. :D

Süt Bazukası istiyen varsa verebilirim :D

inekler ilümemati.

Beyler teknik geliştirdim kakaoları alıp bomba yapıyoruz ineklere atıyoruz kakaolu süt oluyor içiyoruz inekler kaçıyor
İsterseniz muz çilek kullanabilirsiniz
Bu arada beni etiketlememişsin kırıldım :/

ÇOKNAT POWER!

İnsanlar ineklere bıçak dalarsa Nusr-et batar :D[DOUBLEPOST=1512396228,1512396119][/DOUBLEPOST]çatışmadaki resimde mavi arabanın yanındaki adama bakın hiçbişey olmamış gibi devam ediyor yoluna :D

3 cü dünya inekler savaşı başlamıştır koşu maratonu toplam 999km inekler dünyayı istila etti aman tanrim insanlar inekleri durduramıyor. :D
Hahah yabancı filmlerdeki konuşan muhabirler gibi anlatmışsın xd[DOUBLEPOST=1512408289,1512408243][/DOUBLEPOST]
Süt Bazukası istiyen varsa verebilirim :D
Kaç tl ssjdjksjej[DOUBLEPOST=1512408365][/DOUBLEPOST]
Beyler teknik geliştirdim kakaoları alıp bomba yapıyoruz ineklere atıyoruz kakaolu süt oluyor içiyoruz inekler kaçıyor
İsterseniz muz çilek kullanabilirsiniz
Bu arada beni etiketlememişsin kırıldım :/

ÇOKNAT POWER!

Aiddidjujd xd

3 . Dünya savaşında biz ne olcaz bizimi silah yerine mi kullancaklar. :D CBSJGVN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl