cossaw1453
lobi dediğim oyunda spawn olduğumuz yerlobi dediginiz bungeecoord kullanmıyomusunuz ?
cossaw1453
dünyalar ile bungecoorda benzetiyosun yani ?lobi dediğim oyunda spawn olduğumuz yer
aternostan açıyorum
Dostum ben komut yasaklama diyorum sen nediyorsundünyalar ile bungecoorda benzetiyosun yani ?
cossaw1453
on command:
if command is "deneme" or "/deneme": #yasklanıcak kkomutlar
if player is not "deneme": # çalışıcak dünya
cancel event
Dostum peki bunu oyundan yapamazmıyız bir yerde görmüştüm oyundan yazıyorduk öyle oluyordu veya plugini varmıya dostum başta demek istediğini anlamadım.
Kod:on command: if command is "deneme" or "/deneme": #yasklanıcak kkomutlar if player is not "deneme": # çalışıcak dünya cancel event
cossaw1453
oyundan derken sen sunucundaki sistemi anlatırmısın anladıgım kadarıyla aternosta bungecoord yok devamı ?Dostum peki bunu oyundan yapamazmıyız bir yerde görmüştüm oyundan yazıyorduk öyle oluyordu veya plugini varmı
öyle birşey mümkün değil diye biliyorum, skriptle kolayca yapabilirsin.Dostum peki bunu oyundan yapamazmıyız bir yerde görmüştüm oyundan yazıyorduk öyle oluyordu veya plugini varmı
edoux.
cossaw1453
skript var fakat 1.8Aternosta skript yok diye hatırlıyorum (yanlış olabilir) varsa Skript ile yoksa WorldGuard ile yapabilirsiniz
"/rg flag __global__ blocked-cmds /is,/tp,/tpa" gibi gibi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!