Çözüldü Dünyaya ilk geçişinde random 2. geçisinde en son kaldığı koordinatlara ışınlaması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FlyingCandy

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
ButterFlyYT_
Merhabalar başlıktaki gibi bir şey istiyorum. Şuan elimde olan skript ile kaptan dan dünyaya ışınlanabiliyoruz ama her seferinde rastgele bir yere atıyor onu nasıl yapabilirim. istediğim şey tamamen şöyle: eğer ilk defa kaptandan o dünyaya gidiyorsa o skript ile rastgele bir yere ışınlasın ama eğer 2. girişi falansa nasıl en son kaldığı yere ışınlayabilirim? Şimdiden Teşekkürler.

Merhabalar sunucunuza girişte direkt spawna ışınlanmayı iptal edip son kaldığı o konuma yollar ve tekrar aynı komutu kullandığında ise farklı bir yere atacaktır oradan geriye dönük bir hamle için essentials'ın*/back* komutundan yararlanabilirsiniz!

Merhabalar sunucunuza girişte direkt spawna ışınlanmayı iptal edip son kaldığı o konuma yollar ve tekrar aynı komutu kullandığında ise farklı bir yere atacaktır oradan geriye dönük bir hamle için essentials'ın*/back* komutundan yararlanabilirsiniz!
sunucumu bi tık bozduğu için essentials'ı kullanmıyorum 2.si de yanlış anlaşılmış galiba spawn değil kaptan dan gittiğim normal survival dünyası

ayrılırken bulunduğu bloğu bir variableye kaydedip sonrasında tekrar girmek isterse o variableye tplenmesini sağlayabilirsiniz

ilk ışınlanmasını da
başka bir variable kullanıp örnk : {%player%.ısınlanma}

isterseniz discord dan bana yazabilirsiniz detaylı yardımcı olabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl