Dünyanın En Sade Çakma Lobi Paketi yanında BanjiKord (BungeeCord) FREE YANİ BELEŞ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 131734

Kızılsakal Kızıltaş?
Elmaslar
394
SELAMIN ALEYKIM ALEYKIM SELAM NABERSİNİZ Reisler .d

Önceki Konum silindi bilmeden Paralı Map İNDİRMİŞİM mapi şimdi Kendim Yaptım .d

Neyse neyse
Tanıtıma Geçekmi looo
He Hal Hatır soram nabıyosunuz iyimisiniz ben iyim sağolun fln fln neyse yaa

Tanıtıma Geçmeden Önce Küçük Bir konudan bahsedeceğim!

Bazı Arkadaşlarımız isimlerini vermek istemiyorum! Beni İfşalarımı yaymaları ve nomu yaymaları ile Tehdit fln edio fln Yaşımı herkeze söylüyorlar burada 100lerce binlerce Kişinin görebilceğini biliyorum burdada Yaşımı Söylicem Yaşım 12 GERÇEK 12 Ama bu arkadaşlar kendilerini akıllı sanıyo kendine 17 Diyen var 16 diyen var 15 diyen var hepsinin beyin yaşı 10 dan küçükdür Tehdit ve Dolandırıcılıkla biryere Varamicaklar ve Açıcakları sunucu bu Yolda Başarısız olacağını düşünüyorum Onlara yaptığım altyapıyı kullanmayın dedim Kullanmicaz dediler Hayla Kullanıyorlar diyolarki Altyapıyı biz yaptık içinden sadece 3-4 şey eklenmiş çıkarılmış editlenmiş bu yoldada başarısız olcaklarını Düşünüyorum ! neyse Tanıtıma Geçeyim Çok Konuştuk

Not: MAPLER BANA AİT LÜTFEN PARALI İÇERİK DEN SİLMEYİN KONUYU

Görseller:

1614292700903.png

1614292747770.png

1614292782801.png

1614292799731.png

1614292812554.png

1614292824375.png

1614292841942.png

1614292863081.png

Not: BanjiKord (BungeeCord) Paketi Aegisle NEREDEYSE aynı Güçdedir Exploit / AntiBot / AntiCrash Koruması Bulunmaktadır.

Ahanda Buraya Yazıyorum Bu PAKETİ EDİTLİYİP BAŞKA EKİP KULLANIRSA ADRESİNİ BULUP DALARIM .d şaka şaka Kullanmayın olm

Virüs Total:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İndirme Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Map e bakmak gözlerimi kanattı forumda ücretsiz bir çakmalobi mapini alıp koysaydiniz keşke ve Aegis sadece bot koruması sağlamıyor yani Bungeecord un Aegis e eşit özellikte olması pek inandırıcı gelmedi ama indirip bakacam onun dışında güzel başarılar

Map e bakmak gözlerimi kanattı forumda ücretsiz bir çakmalobi mapini alıp koysaydiniz keşke ve Aegis sadece bot koruması sağlamıyor yani Bungeecord un Aegis e eşit özellikte olması pek inandırıcı gelmedi ama indirip bakacam onun dışında güzel başarılar
Mapi Kendim yaptım benimde kanadı doğrusu .d Aegisle neredeyse aynı eşit değil

bot koruması testlerı tarafımca yapılmıştır

Koruma +50k stabil saldırıya rahatça dayanabiliyor gayet saglam kullanan arkadaşlar madur olmayacaklardır
Eyüp kardeşimede başarılar diliyorum eline sağlık

bot koruması testlerı tarafımca yapılmıştır

Koruma +50k stabil saldırıya rahatça dayanabiliyor gayet saglam kullanan arkadaşlar madur olmayacaklardır
Eyüp kardeşimede başarılar diliyorum eline sağlık
Testlerinizi yaptınız için Teşekür ediorum, Sizede Başarılar Dilerim.

naber arkadaşlar paket çok güzel olmuş

gözlerim bozulduu

Neyse neyse
Tanıtıma Geçekmi looo

Bazı Arkadaşlarımız isimlerini vermek istemiyorum! Beni İfşalarımı yaymaları ve nomu yaymaları ile Tehdit fln edio fln Yaşımı herkeze söylüyorlar burada 100lerce binlerce Kişinin görebilceğini biliyorum burdada Yaşımı Söylicem Yaşım 12 GERÇEK 12 Ama bu arkadaşlar kendilerini akıllı sanıyo kendine 17 Diyen var 16 diyen var 15 diyen var hepsinin beyin yaşı 10 dan küçükdür Tehdit ve Dolandırıcılıkla biryere Varamicaklar ve Açıcakları sunucu bu Yolda Başarısız olacağını düşünüyorum Onlara yaptığım altyapıyı kullanmayın dedim Kullanmicaz dediler Hayla Kullanıyorlar diyolarki Altyapıyı biz yaptık içinden sadece 3-4 şey eklenmiş çıkarılmış editlenmiş bu yoldada başarısız olcaklarını Düşünüyorum ! neyse Tanıtıma Geçeyim Çok Konuştuk

Görseller:

Not: BanjiKord (BungeeCord) Paketi Aegisle NEREDEYSE aynı Güçdedir Exploit / AntiBot / AntiCrash Koruması Bulunmaktadır.

Ahanda Buraya Yazıyorum Bu PAKETİ EDİTLİYİP BAŞKA EKİP KULLANIRSA ADRESİNİ BULUP DALARIM .d şaka şaka Kullanmayın olm

Virüs Total:

İndirme Linki:
K_r_oldum_k_r_oldum.gif

paket güzel öneririm.

Neyse neyse
Tanıtıma Geçekmi looo

Görseller:

Virüs Total:

İndirme Linki:
1.12.2 için Uygun Mudur ?

Çakma lobi için daha ne yapılabilirdi ki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl