ayhantr
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 6
- Minecraft
- ayhantr
Discord:
ayhankose
Herkese selam ben ayhan daha önce büyük modlu bir sunucu açmak istiyordum ancak ulaştığım kişilerden cevap alamadım. Bende şimdi Questing Mayhem isimli mod paketine sahip bir sunucu açmak istiyorum. Öncelikle mod paketini tanıtayim mod paketinde 130 civarı mod bulunmaktadır ancak aradaki fark mod paketinin aşırı optimize olmasıdır. Söyle anlatayim arkadaşımla bu paketi oynuyorduk. Arkadaşımın oynadığı sistemde intel pentinum işlemci 4gb ram ve rezalet ötesi bir ekran kartı vardı. Yani en çöp sistemde bile modlu minecraft oynatabileceğimiz bir sunucu olacak. Bu sayede başlangıçda öyle aşırı bir sunucu almamıza da gerek kalmayacak. Asıl olaya gelirsek bu modlu sunucu birlikte açacak bir ortak arıyorum. Tabiki maddi olarak sunucu kirasını yarı yarıya bölüşeceğiz. Buna extra olarak hali hazırda sunucusu olan biris varsa da bana ortak olabilir. Mod paketini özel olarak technic launchera ayarladım yani neredeyse tek tık ile pakete insanlar giriş sağlayacaktır. Ortak olmak isteyenler discord dan ekleyebilir discord isim ayhankose