T
ThanatosUltio
Ziyaretçi
DASSDADSAASD Benimde 10 falan :D
Oyun çok pahalı olmuş. 6 tane VAC yiyen hesabım var :D
Konsol.Artz#5992
Kardeşim ben hakkımla oynuyordum hilelere ana bacı söverdim fakat ne oldu peki ne oldu karşıma 5 maçtan 4 ü hile 1 i smurf ne oldu şimdi 5 kaybetme işte bu yüzden hile kullanıyorum. Kusura bakma.eee şimdi hack paylaşıosun efsane oooo helal dememizimi beklion yaa hack yapma kardeşim
Tekrardan yükselebilirim ozaman çünkü csgo ya yeni gelen güncelleme ile artık 21 level olan herkes telefon numarası eklemeden prime olabiliyor ben prime olursam karşıma hilede gelmez bu yüzden hileyi bıraktım sanırsam şimdi tekrardan geri yükselebişmişimdir :)Sana yakıştıramadım. Bir tık gözümden düştün.
Riqude#1881
ben hakkımla oynuyordum hilelere ana bacı söverdim fakat ne oldu peki ne oldu karşıma 5 maçtan 4 ü hile 1 i smurf ne oldu şimdi 5 kaybetme işte bu yüzden hile kullanıyorum. Kusura bakma. Ama artık bıraktım hileyi çünkü 21 level olunca prime olucam ve gg hile gelmicek karşımaNe zamandır hile kullanmak / paylaşmak marifet oldu ?
Seni böyle tanımazdım Taha
Riqude#1881
Istediğin kadar hile gelsin yine de açma.Karşındaki hile olmayanı kendi yerine koy bi ?ben hakkımla oynuyordum hilelere ana bacı söverdim fakat ne oldu peki ne oldu karşıma 5 maçtan 4 ü hile 1 i smurf ne oldu şimdi 5 kaybetme işte bu yüzden hile kullanıyorum. Kusura bakma. Ama artık bıraktım hileyi çünkü 21 level olunca prime olucam ve gg hile gelmicek karşıma
Olmuyor işte öyle.Istediğin kadar hile gelsin yine de açma.Karşındaki hile olmayanı kendi yerine koy bi ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!