Dünyanın en gelişmiş anticheatı (gerçekten)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lawrensdev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 186
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lawrensdev

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
36
Minecraft
lawrensxrd

Discord:

lawrensxrd

sadece konuyu sizden fikir almak icin actim henuz bir kod yok ortada

ilk oncelikle gece gece aklima geldi bide bi konu gordum yapay zeka destekli anticheat diye konu acmis arkadas fakat sanirim cok ilerleyememis

aklimda bir fikir var fakat hayata gecirebilirmiyim henuz bilmiyorum

Minecraft normal bir sekilde baslayacak herhangi farkli client kurmadan yapmak istedigim vanguard faceit gibi ek programla oyunu kontrol etmek örn : String kontrolleri Oyun logları oyun dosya konumu kontrolu vs. ve bunun simule edilmemesi icin sha check vs. yapilabilir fakat oyuncu sunucuya girerken oyuncuda anticheat acikmi nasil checkletirim fikrim yok soyle birsey dusundum anticheat acikken benim sunucuma ip adresini yollayacak bende o ip adresini allowliste alacagim daha sonra nAntibot gibi pluginlerde oldugu gibi sunucudan once anticheat kontrol sunucusuna baglayip ip allowlisttemi diye kontrol ettirebilirim fakat asil sorun burda basliyor eger sunucuya girdikten sonra anticheat kapatilirsa veya suspendlerise ne olur nasil onune gecilir sizce fikirlerinizi merak ediyorum ve boyle bir proje gelistirsem sizce is gorurmu?

sadece konuyu sizden fikir almak icin actim henuz bir kod yok ortada

ilk oncelikle gece gece aklima geldi bide bi konu gordum yapay zeka destekli anticheat diye konu acmis arkadas fakat sanirim cok ilerleyememis

aklimda bir fikir var fakat hayata gecirebilirmiyim henuz bilmiyorum

Minecraft normal bir sekilde baslayacak herhangi farkli client kurmadan yapmak istedigim vanguard faceit gibi ek programla oyunu kontrol etmek örn : String kontrolleri Oyun logları oyun dosya konumu kontrolu vs. ve bunun simule edilmemesi icin sha check vs. yapilabilir fakat oyuncu sunucuya girerken oyuncuda anticheat acikmi nasil checkletirim fikrim yok soyle birsey dusundum anticheat acikken benim sunucuma ip adresini yollayacak bende o ip adresini allowliste alacagim daha sonra nAntibot gibi pluginlerde oldugu gibi sunucudan once anticheat kontrol sunucusuna baglayip ip allowlisttemi diye kontrol ettirebilirim fakat asil sorun burda basliyor eger sunucuya girdikten sonra anticheat kapatilirsa veya suspendlerise ne olur nasil onune gecilir sizce fikirlerinizi merak ediyorum ve boyle bir proje gelistirsem sizce is gorurmu?
bi kere gondermek yerine bi soket acilip her 5-10 saniyede bos paket yollanabilir, sunucuya o paket belli bi sure icinde gelmezse kickleyebilirsin. projenin is gorecegini pek sanmiyorum ama ogrenmek ve gelismek icin yapilabilecek bi proje.

Üzerinde çalıştığımız daha komplex, güncel hileleri tespit eden, chatte geçen sohbetleri analiz edip silen ve uygunsuz kelime kullanan oyuncuları tespit eden, PvP dengesini bozacak herhangi bir harici davranışı algılayan ve bununla kalmayıp FreeCam'i bile engellemeye yönelik eklenti üzerinde çalışıyoruz.
İlginizi çektiyse bir kaç eklentimizi aşağıya bırakıyorum, inceleyebilirsiniz;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

aşırı büyük ve aşırı rekabetçi dünya turnuvası hostlayan global bir pvp sunucusu değilsen bunu prodüksiyon uygulamasına geçirmek saçma olur. Ama gelişim ve öğrenme amaçlı yapılmasında bir sakınca yok.

Üzerinde çalıştığımız daha komplex, güncel hileleri tespit eden, chatte geçen sohbetleri analiz edip silen ve uygunsuz kelime kullanan oyuncuları tespit eden, PvP dengesini bozacak herhangi bir harici davranışı algılayan ve bununla kalmayıp FreeCam'i bile engellemeye yönelik eklenti üzerinde çalışıyoruz.
İlginizi çektiyse bir kaç eklentimizi aşağıya bırakıyorum, inceleyebilirsiniz;

xray koruması zaten varsa (engine mode tarzı bir şey ise veya raytrace olup duvar arkası her madeni gizliyorsa vb.) zaten freecami xray için kullanamazsın ki, yani duvar arkası madenleri göremezsin, sadece açık madenleri, mağaraları görmeye yarar. Fakat açık mağaraları zaten minimap eklentilerinde bile görebilirsin mağarayı bir sürü bulma yöntemi var ve açık mağaralar çok etkilemiyor gelişimi bulsan ne bulmasan ne. Base bulma gibi şeyleri engellemek için de zaten sandık shulker vb. gizlersin, her türlü freecami %100 kapatamasan bile %99 işlevini yitirebiliyorsun böylece pek dert olmuyor.

aşırı büyük ve aşırı rekabetçi dünya turnuvası hostlayan global bir pvp sunucusu değilsen bunu prodüksiyon uygulamasına geçirmek saçma olur. Ama gelişim ve öğrenme amaçlı yapılmasında bir sakınca yok.
yani zaten cikartip sunacagim biraey degil ogrenim amacli yapip acik kaynak kodlu paylasabilirim ama dedigim neladar ugrasilda bile bir client kadar guzel koruma yapilmaz bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl