Dünyanın En Derin Noktası??? | Mariana Çukuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilgili bir konu gerçekten beğendim elinize sağlık

Forumda böyle konular görüyoruz bilgiliydi duyuyorum duyuyorum bakayım diyorum ilgilenemiyorum forumda gezerken gördüm gayet güzel konu!

güzel ve bilgi saçan bir konu olmuş ellerinize sağlık.
Teşekkürler. Daha ilginç bilgiler öğrenirsem sizinle paylaşacağım.

bilgili bir konu gerçekten beğendim elinize sağlık
Teşekkürler.

Forumda böyle konular görüyoruz bilgiliydi duyuyorum duyuyorum bakayım diyorum ilgilenemiyorum forumda gezerken gördüm gayet güzel konu!
2. WW2 de doğu cephesindeki Kursk muharebesini anlattığım bir konu var. Onada bakabilirsiniz.

Konu: Paylaşım - 2. Dünya Savaşı | Doğu Cephesi | Almanların Sonu ! | KURSK Muharebesi | 1943

Moderatör tarafından düzenlendi:
Bilgilendirici bir Konu Olmuş Ve Konu tasarımı gerçekten güzel olmuş. Bu konuda Barış Özcanın'da bir videosu vardı.bu konuda dahada bilgilenmek isteyenler İzleyebilir.

Vay bee :))

Bilgilendirici bir Konu Olmuş Ve Konu tasarımı gerçekten güzel olmuş. Bu konuda Barış Özcanın'da bir videosu vardı.bu konuda dahada bilgilenmek isteyenler İzleyebilir.

Ben bu videoyu bu konuyu yazdıkdan sonra izlemiştim ama buraya eklemeyi unutmuştum sen gönderdiğin için teşekkür ederim : )

Daha derinleri vardır kesinlikle keşfedilen bu

bilmem kaç kilometreye kadar çöp göndermişiz, tebrikler...
bilgilendirme için teşekkürler

Peki oralara kadar gidip yine çöp kalıntıları bulmak :/

oraya taşınmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl