S
Silinen üye 79251
Ziyaretçi
ŞİMDİ PİŞMAN OLMUŞSUNDUR, BEN OLDUM MESELA
Açıkçası 1.9 sürümü çıktığında daha çok isyan etmeye başlamıştım ama 1.13 sürümünden sonra fikirlerim değişti. Yani çok pişman oldum ?
ŞİMDİ PİŞMAN OLMUŞSUNDUR, BEN OLDUM MESELA
Amour#4668
♅ ƦƓƁƛƝƊƘƛƇ ☪#1869
Oyunu en iğrenç yapan sürümü pvp sistemi değişen sürümüydü ama adamlara helal olsun 1.12 de topladılar ve sanırsam yeni clientte 1.12 zamanında gelmişti yani microsoft geldiği an oyun taş devrinden çıktı
Açıkçası 1.9 sürümü çıktığında daha çok isyan etmeye başlamıştım ama 1.13 sürümünden sonra fikirlerim değişti. Yani çok pişman oldum ?
Küçükken ki bir anımı anlatayım:
7 yaşındaydım tek oyunculu survivalda bir tahtadan evim vardı o zamanlar bilgisayarım kötüydü kasarak oynuyordum. Yaratıcılık moduna geçip ghast çağırdım ardından evimi yaktı ben de ona it demiştim o zamandır babam bana oyunu yasaklamıştı :( Ama hala devam ediyorum :D
Oyunu en iğrenç yapan sürümü pvp sistemi değişen sürümüydü ama adamlara helal olsun 1.12 de topladılar ve sanırsam yeni clientte 1.12 zamanında gelmişti yani microsoft geldiği an oyun taş devrinden çıktı
Hiçbir oyun tanımam arkadaş, benim için Minecraft bir başkadır.
İster tek oyunculu oyna ister onlineli, ister kendi sunucunu yarat hayalindeki oyunu içerikleri yap.
hem eğlenceli hem ortamı güzel hemde sarıyor mutlu oluyorsun.
Minecraft'ın en güzel ve çekici özelliği tamamıyla geliştirilebilir ve değiştirilebilir olması gibi geliyor bana
Görünüşe bakılırsa bu yorumları yapan herkesin de geçmişte olan derin anıları varmış ki geçmişte olan anılarımız sayesinde de bu oyunun uzun yıllar sürecek kadar bağımlısı olmuşuz ama çoğunuzun dediği gibi Minecraft'dan da soğuma sebebimiz 1.9 sürümü olmuştu. Neyse ki oyunun Microsoft'a satılmasıyla 1.12.2 ve 1.13 sürümlerinde ciddi değişikliklerde yapıldı ve oyun cidden toparladı. 1.15.2 ve 1.16 sürümleri de oyunun dönüm noktası olma noktasında ilerliyor. Hayırlısıyla da o oyunun son sürümleri de ilgi odağı olacak. ( 1.16'dan da herkesin fazla umudu var. )2014 de skyblock sunucusu ile başlamıştım o günden beri her gün oynuyorum kesinlikle bağımlılık yapıcı bi oyun:-)
! "⭐ Kasım⭐#0709
lol cs gibi şeyler varken mcnin seçilmesi şaka gibi :)
♅ ƦƓƁƛƝƊƘƛƇ ☪#1869
Görünüşe bakılırsa bu yorumları yapan herkesin de geçmişte olan derin anıları varmış ki geçmişte olan anılarımız sayesinde de bu oyunun uzun yıllar sürecek kadar bağımlısı olmuşuz ama çoğunuzun dediği gibi Minecraft'dan da soğuma sebebimiz 1.9 sürümü olmuştu. Neyse ki oyunun Microsoft'a satılmasıyla 1.12.2 ve 1.13 sürümlerinde ciddi değişikliklerde yapıldı ve oyun cidden toparladı. 1.15.2 ve 1.16 sürümleri de oyunun dönüm noktası olma noktasında ilerliyor. Hayırlısıyla da o oyunun son sürümleri de ilgi odağı olacak. ( 1.16'dan da herkesin fazla umudu var. )
1.16'dan çok beklentimiz var ama onun da bizim bilgisayarlardan çok büyük bir beklentisi olacak :D
Microsoft bu işi çözdü ve oyunu gittikçe gerçek hayattan alıntılarla doluyor. 1.12'den sonra oyuna gerçekçi mekanik gelmesi, oyun grafiklerinde geliştirmeler, yürürken sarsılmalar gibi hareketler gerçekten tam isabet Microsoft için ama en büyük adımı 1.14'de gelen yüzme animasyonu. Bunlar benim fikrim insandan insana değişebilir ama bir düşününce bunlar harbi oyunun devrimi...
♅ ƦƓƁƛƝƊƘƛƇ ☪#1869
Kurtuluş için küçük bir bedel .... ;):'D
Dediğiniz gibi 1.16 sürümü artık kötü bilgisayarları zorluyor ki artık sistem gereksinimleri de artıyor ama devrim niteliği desek doğru olur ;)
Kurtuluş için küçük bir bedel .... ;):'D
♅ ƦƓƁƛƝƊƘƛƇ ☪#1869
Benim için bir ismi bile var petito ?
Doğru söylüyorsunuz, yeni sürümü iple çekiyor olacağım ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!