Çözüldü Dünyalara Göre para ayırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 01selim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.733
  • Etiketler Etiketler
    yardim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

01selim

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
30
merhaba arkadaşlar skyblock olan serverime bugglecord suz bi survival ekliyorum yani 1 serverde 2 çeşit şimdi ben skyblocktaki ile survivaldaki paralar bir olmasın ayrılsın istiyorum mesela
askyblock
askybloc_nether bu skyblock un dünyaları burdaki paralar survival a gitmicek
world

survival
world_nether bu survival ın dünyaları buralardaki paralar askybock a gitmeyecek
word_the_end

bu oluyordu ama nasıl oldugunu unuttum şimdiden teşekkürler

Benim düşüncem en iyisi bungeecord ama çok istiyorsanız birinde para kullanırlar diğerinde başka bir para birimi kullanabilirsiniz örneğin survival sunucuda oyuncular parayla birşey satın alıyorsa skyblockda kredi ile alabilcekler...

Bunu daha once axitrbilisim hub pluugin paketinde gormustum imkansız deyil orda hem skyblock hemde faction vardı ve bugglecord imkanım yok

O dünyalar arası envanter ile alakalı world daki envanter farklı diğer deki farklı parayı ayırdığını bilmiyordum:)[DOUBLEPOST=1485636401,1485636341][/DOUBLEPOST]Multi world money işine yarar ozaman :)

Böyle birşey mümkün, Multiverse Inventories gibi para yıda ayırıyordu dünyalar arası ama hatırlamıyorum eklentinin adını.
Şuanda zamanım yok ama şuna bir göz at belki çözebilirsin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Google un çevirisinden anladığıma göre istedigim şeye benziyor yarın deniycem ama kesin bununla oluyor diyenlerde lutfen yassın
O dünyalar arası envanter ile alakalı world daki envanter farklı diğer deki farklı parayı ayırdığını bilmiyordum:)[DOUBLEPOST=1485636401,1485636341][/DOUBLEPOST]Multi world money işine yarar ozaman :)
O pakette hem envanter hemde para ayrılıyordu

Sorun çözülürse yazarsanız sevinirim.

O halde beklemedeyim :)

Bunun çözümü var dostum en kısa sürede bulup atıcam bi bug bu.

Sorduğun soru bug şuan bulmaya çalışıyorum çözümü vardı[DOUBLEPOST=1485641605,1485641336][/DOUBLEPOST]Nitradoda bir ara vermişti unuttum bulamadım yani mesela factionda kastığı parayı skyblock severine gönderebiliyor :)

Ya bugglecord olamdıgı icin herangibi bug deyil bu[DOUBLEPOST=1485642430,1485642234][/DOUBLEPOST]Ya bugglecord olamdıgı icin herangibi bug deyil bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl