on death of player: if world of victim is "ozel_dunya": if attacker is set: broadcast "%attacker% adlı kişi %victim% adlı kişiyi öldürdü" else: broadcast "%victim% bu dünyada öldü"dünya kısmına nasıl birden fazla şey ekleyeceğim ve ayrıca bu duyurunun sadece o belirlenen dünyalarda görülmesini istiyorum olabilir mi?Merhabalar, Skript şimdi yalnızca belirli bir dünyada geçerli olacak şekilde güncelledim. Eğer saldırgan varsa, öldüren kişiyi gösterir; yoksa yalnızca ölüm olayını bildirir. Dünyanın adını ihtiyacına göre değiştirebilirsin. Başka bir ekleme ister misin?
on death of player:
if world of victim is "ozel_dunya":
if attacker is set:[/I]
broadcast "%attacker% adlı kişi %victim% adlı kişiyi öldürdü"
else:
broadcast "%victim% bu dünyada öldü"
Ayrıca böyle bir hata veriyorMerhabalar, Skript şimdi yalnızca belirli bir dünyada geçerli olacak şekilde güncelledim. Eğer saldırgan varsa, öldüren kişiyi gösterir; yoksa yalnızca ölüm olayını bildirir. Dünyanın adını ihtiyacına göre değiştirebilirsin. Başka bir ekleme ister misin?
on death of player:
if attacker is set:[/I]
else:
0mustafa
İstediğin şeyi daha açıklayıcı anlatır mısın? Ölüm mesajı, ölen oyuncunun bulunduğu dünyadaki oyunculara mı gitsin yoksa dünyalara göre farklı farklı ölüm mesajları mı istiyorsun?on death of player:
Bunun dünyalara özel olan halini yapabilir misiniz?
tamam ancak dünya kısmına nasıl birden fazla şey ekleyeceğim ve ayrıca bu duyurunun sadece o belirlenen dünyalarda görünmesini sağlarım.Kusura bakmayın, eğer bir yanlışlık olmamışsa kodun doğrusu bu;
on death of player:
if attacker is set:
else:
0mustafa
tamam ancak dünya kısmına nasıl birden fazla şey ekleyeceğim ve ayrıca bu duyurunun sadece o belirlenen dünyalarda görünmesini sağlarım.
on death:
if victim is a player:
set death message to ""
send "&c%victim's name% öldü." to players in (world of victim)
Böyle bir şey olabilir mi? Artık duyurular yalnızca belirlenen dünyalarda görünecek ve ek işlemler (örneğin, oyuncuya ekmek verme veya konsoldan komut çalıştırma) de eklenebilir. (Ekmek vermeyi örnek olsun diye yaptım.)tamam ancak dünya kısmına nasıl birden fazla şey ekleyeceğim ve ayrıca bu duyurunun sadece o belirlenen dünyalarda görünmesini sağlarım.
on death of player:
if world of victim is "ozel_dunya" or world of victim is "dunya2":
if attacker is set:
broadcast "%attacker% adlı kişi %victim% adlı kişiyi öldürdü" to players in world of victim
else:
broadcast "%victim% bu dünyada öldü" to players in world of victim
# Ekstra işlemler ekleyebilirsiniz
give victim 5 bread
execute console command "say %victim% öldü ve geri dönecek!"
Teşekkürler bana tam bu lazımdı.Böyle bir şey olabilir mi? Artık duyurular yalnızca belirlenen dünyalarda görünecek ve ek işlemler (örneğin, oyuncuya ekmek verme veya konsoldan komut çalıştırma) de eklenebilir. (Ekmek vermeyi örnek olsun diye yaptım.)
Python:on death of player: if world of victim is "ozel_dunya" or world of victim is "dunya2": if attacker is set: broadcast "%attacker% adlı kişi %victim% adlı kişiyi öldürdü" to players in world of victim else: broadcast "%victim% bu dünyada öldü" to players in world of victim # Ekstra işlemler ekleyebilirsiniz give victim 5 bread execute console command "say %victim% öldü ve geri dönecek!"
Rica ederim, sorununu çözdüysen ne mutlu bana.Teşekkürler bana tam bu lazımdı.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!