Çözüldü Dünyalar Arası Sürüm ve Plugin uyuşmazlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ö

özgür çise

Ziyaretçi
benim serverim 1.9 ve üstü için ama bitane plugin var (murder mystery) 1.12-1.16 sürümleri arası çalışıyor ben bi dünya üzerinde sürümü 1.12 ve 1.16 ya çeksem o plugin çalışır mı ve ben bunu nasıl yaparım
eğer plugin çalışmaz ise sadece bi dünyanın sürümünü değiştirmeyi söyler misiniz ben gördüm bi kaç sw de

Dünyada sürüm yükseltmek diye bir olay yok diye biliyorum. Sunucu sürümünüzü yükseltmeniz gerek.

Dünya/harita içi sürüm değiştiremezsiniz.
Sunucu içine gelirsek, tamamen güncelleyip harita sürümünü öyle değiştirebilirsiniz fakat; Harita dönüşümü sadece alt sürümden üst sürüme doğru gerçekleşir.

Siz galiba bir sunucuya hem lobi hem murder mystery gibi şeyleri eklemeye çalışıyorsunuz, bunun için bungeecord proxy'si mevcut.

Dünya/harita içi sürüm değiştiremezsiniz.
Sunucu içine gelirsek, tamamen güncelleyip harita sürümünü öyle değiştirebilirsiniz fakat; Harita dönüşümü sadece alt sürümden üst sürüme doğru gerçekleşir.

Siz galiba bir sunucuya hem lobi hem murder mystery gibi şeyleri eklemeye çalışıyorsunuz, bunun için bungeecord proxy'si mevcut.
tamam da bazı sunucularda gördüm ben mesela adam serveri 1.8 ve üstü için yapmış ama skyblock 1.9 ve üstü mesela bunun gibi yapanlar var
ve bungeecord nedir ne işe yarar açıklar mısınz ve nasıl yapacağımı

tamam da bazı sunucularda gördüm ben mesela adam serveri 1.8 ve üstü için yapmış ama skyblock 1.9 ve üstü mesela bunun gibi yapanlar var
ve bungeecord nedir ne işe yarar açıklar mısınz ve nasıl yapacağımı
Bu konu işini görebilir; Tıkla.

Sorun çözüldü ise belirtin lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl