Çözüldü Dünyalar arası sohbet?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kod:
Global:
  Prefix: '&4[Global]'
  Override: '!wc'
  Always Global: true
  TimedGlobal:
    Allow: true
    Announce: true
    DefaultTime: 5
    'On': false
Diye Biliyorum.

onu açınca sürekli herkes global yazıyor :/

Merhaba, verilen yanıtları gördüm ancak gönderilen her mesajda tüm oyuncuları loop'a almak bence pek verimli olmayacaktır.

Kod:
on chat:
    if first character of message is not "!":
        cancel event
        broadcast "&f%player's display name% &8» &7%message%" to the player's world
Bu şekilde yapıldığında gönderilen mesajı iptal ediyor, onun yerine oyuncunun olduğu dünyaya sizin ayarladığınız renklerde bir broadcast gönderiyor.

Son düzenleme:
Merhaba, verilen yanıtları gördüm ancak gönderilen her mesajda tüm oyuncuları loop'a almak bence pek verimli olmayacaktır.

Kod:
on chat:
     cancel event
         broadcast "&f%player's display name% &8» &7%message%" to the player's world
Bu şekilde yapıldığında gönderilen mesajı iptal ediyor, onun yerine oyuncunun olduğu dünyaya sizin ayarladığınız renklerde bir broadcast gönderiyor.

Teşekkür Ederim bunu da denicem.

Aslında bu pluginde bir sorun var sanırım mesela ben yöneticiyken global gönderdiğim mesaj gözüküyor ama oyuncu olan birinin yazdığı gözükmüyor nasıl iş anlamadım açıkcası :D

pwcp.global bu permi oyunculara verirseniz sorun çözülecektir diye tahmin ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl