Dünyadaki madenleri yok etme.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Siyahireis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 843
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Siyahireis

Lorelife Kurucusu
Elmaslar
2
Arkadaslar kurmak üzere olduğum serverin haritasinda elmas,demir,altin,zumrut orelerinin olmamasini istiyorum bunu skript veya baska sekilde yapabilirmiyim.

Madenleri tamamen yok edebilir miyiz bilmiyorum ancak skript ile madenleri kırmayı engelleyebiliriz. Buyrun;

Kod:
on break of diamond ore or gold ore or iron ore or coal ore or emerald ore or lapis ore:
    if player doesn't have the permission "sk.admin":
        cancel event
        send " &7> &cBunu yapmak için yetkin yok!"

Madenleri tamamen yok edebilir miyiz bilmiyorum ancak skript ile madenleri kırmayı engelleyebiliriz. Buyrun;

Kod:
on break of diamond ore or gold ore or iron ore or coal ore or emerald ore or lapis ore:
        cancel event
Yardımın için teşekkürler. Oyuncular ormanda demir,altin,elmas,zümrüt gibi madenlerini xray ile bulabiliyorlar bunu engellemek,serverin zor olmasi ve degisiklik olmasi icin sadece taş kazarken madenlerin gelmesi fikri aklima geldi daha onceden birkac yerde gormustum alinti sayilir ama o maplarda maden oreleri vardi.
Ama benin dusuncem yapilabilir meeela yeni map olustursam o haritada madenlerin spawnlanmasini engellesem sorun kalkar.[DOUBLEPOST=1486902363,1486848978][/DOUBLEPOST]Güncel +++

Şunu deniyebilirsin ;

Kod:
        cancel event

kardesim eywAllah ama dedigim gibi plugin paketini degistirdim yani artik gerek kalmadi

Venus_V3_5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorun çözüldüğüne göre konu kilit, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl