Dünya'da neleri değiştirmek isterdin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sh6ke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 506
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sh6ke

Guard of the Silence
Elmaslar
124

Discord:

stqson#1224

Merhaba, sayın "MC-TR" üyeleri. Bugün sizlerle birlikte "Dünya'da neleri değiştirmek istersin?" başlığı altında bir soru sordum.

Biliyorum ki, herkesin dertleri ve sorunları var tabii kide bunları değiştirmek isteyenler de var. Peki sen hangisini değiştirmek isterdin?

İyi, günler.​

Herkes dünyayı değiştirmeyi düşünür,ancak kimse kendini değiştirmeyi düşünmez deyip gidiyorum.

Doları felan değiştirmek isterdim herhalde :D

"İnsan 16 yaşındayken dünyayı değiştireceğini düşünür. 18 olduğunda düşünceleri sert bir kayaya çarpar.20 yaşına geldiğinde hiçbir şey değiştiremeyeceğini anlar 25 yaşına geldiğinde ise dünyanın onu değiştirdiğini fark eder. Ve insan 25 yaşında ölür,75 yaşında gömülür."

Ben Dünyayı daha adaletli bir yer yapmak isterdim.

İnsanı çevresindeki diğer insanlar zaten değiştiriyor. Bir de dünyayı mı değiştirecek :) Gülerim..

Herkes dünyayı değiştirmeyi düşünür,ancak kimse kendini değiştirmeyi düşünmez deyip gidiyorum.
Çünkü çoğu önemli insana göre "Dünya" kendilerinden daha değerlidir. :)

Değiştirmek istediğim tek lanet şey para değeri. ALLAH'IM HİÇBİR ŞEY Mİ ALINMAZ. KIYTIRIK PARFÜMLER OLMUŞ 20 TL, ÇILGIN TİŞÖRTLER 50 TL, ADAM AKILLI Bİ' PANTOLON ALIYORSUN 150TL. KIŞLIKLARA HİÇ GİRMİYORUM YOKSA BANA BİR ŞEYLER OLUR. HER ŞEY ÇOK PAHALANMIŞ YİĞENİM.

Yılları değiştirmek isterdim. Herkesi Mustafa Kemal Atatürk'ün zamanına döndürmek isterdim.. Onu görmek isterdim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl