Çözüldü Dünya Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xRainBow_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 601
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xRainBow_

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
24
Minecraft
xRainBow_

Discord:

RainBow ツ#6473

Merhaba sayın minecraft sevenler! Bugün, dünya ismiyle ilgili yaşadığım sorunu sizlere aktaracağım. Aşağıdaki ektede gördüğünüz gibi dünya kısmında "world_nether" yazmakta ben zaten sağ da dünya adını göstermesi için yaptım, ancak hiç bir şekilde dünya adını değiştirmeden orada "Nether" yazsın istiyorum. Çözüm bilen var mı ?

Nether dünyanızı kopyalayın ve kopyaladığınız klasörün yeni adını Nether olarak değiştirin, daha sonra aşağıdaki eklentiyi kurun
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kurduktan sonra konfigürasyon dosyasından world dünyasındaki portal girişlerini Nether dünyasına yönlendirin, kullandığınız placeholder artık Nether çıktısını verecek.

Nether dünyanızı kopyalayın ve kopyaladığınız klasörün yeni adını Nether olarak değiştirin, daha sonra aşağıdaki eklentiyi kurun
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kurduktan sonra konfigürasyon dosyasından world dünyasındaki portal girişlerini Nether dünyasına yönlendirin, kullandığınız placeholder artık Nether çıktısını verecek.
Çok teşekkür ederim ancak, plugin çalışmamakta sunucuda :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl