Çözüldü Dünya Tipini değiştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan JoulY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.962
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoulY

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
25
Biliyorum çok basit bişey ama default dünya modunu flat world nasıl yapabilirim?

Multiverse-Core eklentisini kullanarak yapabilirsin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucunun sürümüne uygun olan .jar dosyasını indirdikten sonra oyun içinde /mv create <dünya_adı> NORMAL -t FLAT komutuyla düz dünya oluşturabilirsin.

Ya da kendine tek oyunculu modda bir düz dünya oluşturup o dünyanın dosyasını sunucu içine atıp /mv tp <dünya_adı> şeklindede yapabilirsin.

Sorun düzeldiyse çözüldü olarak değiştirebilirsiniz. Çözülmediyse bizleri lütfen bilgilendirin.

Daha önceden kurulu normal bir dünya dosyasının içeriğini silmeden veya değiştirmeden düz biçimde açamazsın. Ya daha önceden düz olarak kurulmuş bir dünyayı sunucu içerisine atacaksın ve orada çalıştıracaksın ya da sunucu içerisinde eklentiler yardımıyla yeni bir düz dünya oluşturucaksın.

Eğer sunucuya default dünya bu olacak diye okutmak istiyorsanda server.properties dosyası içinden level-name kısmına kurulu olan düz dünyanın adını yazmalısın.

server.properties dosyasına girip level-type=FLAT ayarını bu şekilde ayarla. Daha sonra world dosyasını silip sunucunu başlat.

Eğer önceki dünyayı kullanmayacaksanız Multiverse-core ile siliniz /mv delete dünyaismi ve /mv create dünyaismi normal -t flat yapınız. Kullanacaksanız Chunk Silmesi yapmalısınız ama bu iki dünya türü farklı olduğundan büyük uçurumlar chunk bozulmaları olabilir. Kısa bir araştırma ile chunk silmesini öğrenebilirsiniz ve bu dünyayı Multiverse-core dünya configinden flat yapınız, hiç denemedim önceden demek istiyorum, hatalar çıkabilir, mümkünse ancak bu şekilde olabilir.

Sorunu çözemediyseniz buyrun discordumdan iletişime geçelim pluginerimiz size yardımcı olacaktır Hydref MediArtz#4881

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl