Çözüldü Dünya isimlerini oyuncu isminin başında gösterme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WercyBL

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
2

Discord:

-

Örneğin world dünyasını oyuncu o dünyadayken [Ana Dünya] OyuncuAdı: ile göstermek istiyorum ama ChatFormatta yaptıgımda direkt world olarak gözüküyor napmam gerek_

Örneğin world dünyasını oyuncu o dünyadayken [Ana Dünya] OyuncuAdı: ile göstermek istiyorum ama ChatFormatta yaptıgımda direkt world olarak gözüküyor napmam gerek_
Daha fazla detay verirmisiniz? X dünyası olsun adı world olsun ben bunu sohbette Ana Dünya yazsın mı istiyorsunuz? Tam anlamadımda.

multiversede öyle bir özellik mevcut

Daha fazla detay verirmisiniz? X dünyası olsun adı world olsun ben bunu sohbette Ana Dünya yazsın mı istiyorsunuz? Tam anlamadımda.
1677592526849.png
bu gördügün world yazısı World dünyasındayken ama ben bu world yazısını Titanya Limanı diye değiştirmek istiyorum

evet (x) dünyasını sohbette o dünyadayken (x) değilde (Liman) yazsın istiyorum

Screenshot_1.png

Multiverse-Core > worlds.yml | Den Bu Kısmı Bulun Tabi Sizde Towny Yazmaz Dünyanızın İsmi Yazar Eklemek İstediğiniz Dünyanın İsmini Bulun Ve Alias Kısmını Titanyum Limanı Olarak Çevirin
color kısmını hangi renk olmasını istiyorsanız onu yapın GREEN,RED,BLUE, gibi bunları kullanın &6 &e gibi şeyler kullanmayın hata verir.
STYLE kısmıda yazının kalın mı incemi olmasını ayarlar kalınsa BOLD yazın kaydedin. işlem bu kadar

Ekli dosyayı görüntüle 218607
Multiverse-Core > worlds.yml | Den Bu Kısmı Bulun Tabi Sizde Towny Yazmaz Dünyanızın İsmi Yazar Eklemek İstediğiniz Dünyanın İsmini Bulun Ve Alias Kısmını Titanyum Limanı Olarak Çevirin
color kısmını hangi renk olmasını istiyorsanız onu yapın GREEN,RED,BLUE, gibi bunları kullanın &6 &e gibi şeyler kullanmayın hata verir.
STYLE kısmıda yazının kalın mı incemi olmasını ayarlar kalınsa BOLD yazın kaydedin. işlem bu kadar
Adsız.png

olmadı

/mv modify set alias <isim>

Sohbette world placeholderını %multiverse_world_alias% yapın.
teşekkürler oldu bide clan pluginim var chatte clan yok yazısını nasıl kaldırabilirim sadece clanı olan gözüksün? bilginiz varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl