Klorofobik
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 18
Discord:
I-Han ¿#2099
I-Han ¿#2099
whiskeytr
Dünya değişince rank sıfırlanmaz Luckpermsden yetki verirken dünyaya özel veriyorsunuz ona özel bir ayar vardı /lp editor yapın, lp editor ile gittiğiniz sitede "Contexts" kısmında dünyaya özel group verilmiştir. İyi oyunlar..Oyuncular Adalarında iken Ranklarda bi sorun yok
Spawna Gidince Rankları sıfırlanıyor (esyaları duruyor)
Tekrar Adalarını gıdınce Duzelıyor
Crank + luckperms kullanıyorum
Neyden Kaynaklanıyor olabılır
I-Han ¿#2099
Kontrol ettim Malesef Sorun orda DeğilDünya değişince rank sıfırlanmaz Luckpermsden yetki verirken dünyaya özel veriyorsunuz ona özel bir ayar vardı /lp editor yapın, lp editor ile gittiğiniz sitede "Contexts" kısmında dünyaya özel group verilmiştir. İyi oyunlar..
![]()
whiskeytr
Rank plugini zaten direk luckperms komutunu kullanıyor crank config atma şansınız varmıdır?Kontrol ettim Malesef Sorun orda Değil
Direk Rankı verdiğim oyuncularda gitmiyor(bende opum, rehberlerde op degıller)
Sorun CRANKS da
sanırsam
! Falen#0788
Hmm Sanırım Bu Sorun Sunucu İçinden Çözülür, İsterseniz Sunucunuza Gelip Yardım Edeyim.Oyuncular Adalarında iken Ranklarda bi sorun yok
Spawna Gidince Rankları sıfırlanıyor (esyaları duruyor)
Tekrar Adalarını gıdınce Duzelıyor
Crank + luckperms kullanıyorum
Neyden Kaynaklanıyor olabılır
whiskeytr
Oyunun içiyle alakalı değilmiş, sorun meğersem luckpermsdeymiş. Luckperms editorden sorunu buldum ben merak etmeyin :melek:Hmm Sanırım Bu Sorun Sunucu İçinden Çözülür, İsterseniz Sunucunuza Gelip Yardım Edeyim.
! Falen#0788
Bu Sıralar Pek İşim Yok İsterseniz Mimarlık Falan Yapabilirim, Evde Canım Sıkılıyor Zaten Mimarlık Rehberlik vs. :)Oyunun içiyle alakalı değilmiş, sorun meğersem luckpermsdeymiş. Luckperms editorden sorunu buldum ben merak etmeyin :melek:
whiskeytr
Ben bu sunucunun sahibi değilim kendi sunucum var ben destek ekibindenim :melek:Bu Sıralar Pek İşim Yok İsterseniz Mimarlık Falan Yapabilirim, Evde Canım Sıkılıyor Zaten Mimarlık Rehberlik vs. :)
! Falen#0788
O Sunucuyada Yardım Edebilirim :DBen bu sunucunun sahibi değilim kendi sunucum var ben destek ekibindenim :melek:
whiskeytr
Cevap bekliyorum ileticeğim ben destek şefine teşekkürler. :melek:Sorununuz çözüldü mü?
I-Han ¿#2099
Sorununuz çözüldü mü?
Sorun Çözüldü zaten en iyi cevap seçmiştimCevap bekliyorum ileticeğim ben destek şefine teşekkürler. :melek:
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!