Çözüldü Dünya değiştirince ortaya çıkan lag sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan reji0M
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 353
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

reji0M

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhabalar. Adaların dünyasından spawna veya tam tersi şekilde hareket ettiğimde ışınlandığımda ping ortaya çıkıyor.
Ping bazı zamanlar 5000+ kadar dayanıyor ve yavaş yavaş 20-30 seviyesine geri düşüyor.
Kısa bir timings raporunda CHUNK görüyorum fakat nasıl düzeltilebilir bilmiyorum çünkü hani spawndan adalara gittiğinde dahi ping çıktığı için chunky gibi bir eklenti kullanamam mantıken adalar dünyası için.

Test edilen sürümler:
1.16.5 - PaperSpigot
1.16.5 - Purpur
Java 16 & 17

Bungeecord değildir.
network-compression-threshold değeri -1,256,512,1024 değerlerinde test edilmiştir.
view-distance ayarı düşürülüp test edilmiştir.
Eklentiler ile de test edilmiştir.

Aşağıda timings raporuna eklediğim durumlarda CHUNK yazısını spawn ve superiorworld dunyasında kırmızıyla fazlasıyla görüyoruz. Aynı zamanda CHUNK SELF yazısıda karşılıyor bizi.
Nether dünyasında görülen chunk sorunu da mevcut timings raporunda fotoğraflarda görüldüğü üzere fakat rapor tutulurken nether dünyasına gidilmedi.

Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
1a.png
2a.png
3a.png

Merhabalar

Tam bir timings, log dosyalarını iletmeden pek yardımcı olamayız. Bunların detaylı incelenmesi gerekiyor.

Konu hala aktif.

LockettePro ile ilgili bir sorun var gibi görünüyor, ProtocolLib yüklü değilse 1.16.5 sürümünde 5.1.0 sürümünü daha yüksek sürümlerde 5.2.0 sürümünü yükleyip olmaz ise LockettePro'nun sürümünü değiştirerek tekrar dener misiniz? (1.16.5 için 5.1.0'ı indirmenizi söylememin sebebi 1.16.5 sunuculara ProtocolLib 5.2.0 yükleyince Internal Server Error hatası vermeye başlıyor.)

LockettePro nedeni olamaz
BlockPlayerListener oyuncuların blockla etkileşime girmesi durumunda olan bir event kontrollü tıklama otnrolü büyü hitmal ama fazla kullanılıyor
LockettePro ile ilgili bir sorun var gibi görünüyor, ProtocolLib yüklü değilse 1.16.5 sürümünde 5.1.0 sürümünü daha yüksek sürümlerde 5.2.0 sürümünü yükleyip olmaz ise LockettePro'nun sürümünü değiştirerek tekrar dener misiniz? (1.16.5 için 5.1.0'ı indirmenizi söylememin sebebi 1.16.5 sunuculara ProtocolLib 5.2.0 yükleyince Internal Server Error hatası vermeye başlıyor.)

Log dosyasını inceledim ve
Skinrestorer, jackpots eklentilerinde hata gördüm. Skriptlerinizin bazılarında sorunlar bulunmakta lag sorunu onlardan kaynaklı olabilir. Ayrıca multiversecore sürümünüzü güncelleyin.

Son olarak makine özellikleriniz nedir ? Makineniz sunucuya yeterli gelmiyor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl