Çözüldü Dungeon sistemi kurmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Quîntessa

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
5
merhaba bir dungeon sistemi kurmak istiyorum içerisinde kırılabilecek madenler, seviyeli yaratıklar olacak ayrıca başlangıç seviyesi orta seviye ileri gibi seviyeleri olacak yaratıklardan düşen eşyaları her seviyenin başında takas edip geçiş bileti ile devam ettirmek istiyorum. ayrıca solo levelling mantığı sadece zindanda kullanabilecekleri yaratıklara etki eden özel güçte eşyalar eklemek istiyorum. eklenti önerebilir misiniz? fikirlere açığım ayrıca şunu eklemen mümkün değil bu tarz yap , şu daha iyi olur vs.

Bu kadar detaylı olarak mevcut bir eklenti yok.

Birkaç eklenti ile bu dediklerinizi yapabilirsiniz ancak tam anlamıyla nasıl yapılacağı size kalmış.

İtemsadder(özel moblar eklemek için)
Modelengine(özel modeller eklemek için)
Mythicmobs(moblara skill vb şeyler eklemek için)
Mythicdungeons(dungeon oluşturmak için)
Catamines(yenilenebilir madenler eklemek için)

Bu kadar detaylı olarak mevcut bir eklenti yok.

Birkaç eklenti ile bu dediklerinizi yapabilirsiniz ancak tam anlamıyla nasıl yapılacağı size kalmış.

İtemsadder(özel moblar eklemek için)
Modelengine(özel modeller eklemek için)
Mythicmobs(moblara skill vb şeyler eklemek için)
Mythicdungeons(dungeon oluşturmak için)
Catamines(yenilenebilir madenler eklemek için)
sadece dungeonlar içerisinde çalışacak eşyaları nasıl ayarlayabilirim skript ile mi ?

sadece dungeonlar içerisinde çalışacak eşyaları nasıl ayarlayabilirim skript ile mi ?
Bunun için bildiğim herhangi bir eklenti yok. Muhtemelen skriptler ile yapabilirsiniz veya itemeffect/edit gibi pluginler ile yapılabiliyor sa yapmanız mümkün.

Sana DungeonSystems Plugin Önerebilirim Daha Önce Kullandığım Dungeon Pluginlerine Göre En Dungeon Hissettiren Plugin Bu İçerisinden Birden Çok Sistemi Barındıran İster Solo İster Party Sistemi İle Dungeon Giriş İzni Dungeon 'a Anahtarlı Giriş Sistemi Gibi Birçok Sistem İçerisinde Mevcut Özel İtem Ekleme Textur'lü item ekleme gibi vs. vs. Bi Bak Derim Fakat Plugin Yapımcısı Güncellemeyi Bıraktı Şuan 1.12'den 1.19 Kadarki Sürümler Destekliyor Onun Üst Sürümler Desteklemiyor Önemli !

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sana DungeonSystems Plugin Önerebilirim Daha Önce Kullandığım Dungeon Pluginlerine Göre En Dungeon Hissettiren Plugin Bu İçerisinden Birden Çok Sistemi Barındıran İster Solo İster Party Sistemi İle Dungeon Giriş İzni Dungeon 'a Anahtarlı Giriş Sistemi Gibi Birçok Sistem İçerisinde Mevcut Özel İtem Ekleme Textur'lü item ekleme gibi vs. vs. Bi Bak Derim Fakat Plugin Yapımcısı Güncellemeyi Bıraktı Şuan 1.12'den 1.19 Kadarki Sürümler Destekliyor Onun Üst Sürümler Desteklemiyor Önemli !

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
güzel özellikleri varmış ama yorumları pek iyi değil destek almıyormuş 1.19 son anladığım kadarıyla benim sunucu 1.19.4

Dediğim Gibi Plugin Yapımcısı Bıraktı Kodlamayı Destek De Vermiyor

merhaba bir dungeon sistemi kurmak istiyorum içerisinde kırılabilecek madenler, seviyeli yaratıklar olacak ayrıca başlangıç seviyesi orta seviye ileri gibi seviyeleri olacak yaratıklardan düşen eşyaları her seviyenin başında takas edip geçiş bileti ile devam ettirmek istiyorum. ayrıca solo levelling mantığı sadece zindanda kullanabilecekleri yaratıklara etki eden özel güçte eşyalar eklemek istiyorum. eklenti önerebilir misiniz? fikirlere açığım ayrıca şunu eklemen mümkün değil bu tarz yap , şu daha iyi olur vs.

Bunu önerebilirim.

Optimizasyon Konusunda Evet Gayet Güzel Optimizasyonlu Fakat DungeonSysteme Göre Fazla Bir Özelliği Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl