Dungeon Rampage Geri dönüyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Venosa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.678
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Venosa

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
8
Minecraft
Venosa

Discord:

Venosa#6666

Belki hatırlıcaksınız belkide hatırlamıcaksınız eski zamanlarda dungeon rampage diye bir oyun vardı
şahsen ben her gün sadece o oyunu oynardım ve bu baya eskiydi şimdi tekrardan açılıyor.
küçük bi araştırma sonucu herkes oyunu bulabilir beta1 sürümü yayınlandı ve oynadım gayet güzeldi başarıların devamını diliyorum
küçük bir görsel bırakıcam belki hatırlamanızda yardımcı olur bilmiyenler içinde oyunu tavsiye ederim
asfasdafasd.jpg

Bir sürü küçük şeyler vardı takımca arkadaşlarla onları kesiyorduk oyundan aklımda kalan tek şey bir büyücü karakter. Güzel günlerdi ? Eskisi gibi sarar mı bilmiyorum ama sevinmedim değil.

Yok artık harbimi inanılmaz sevindim ya eskiden aşırı çok oynardım, Dungeon Rampage 1 Darkorbit 2 <3<3<3<3

Bu oyunu 2014 2015 yıllarında deli gibi oynardım cheat engine ile hile yapardık floor 55e gelirdik çok mükemmel bir oyundu, kapandığını öğrendiğimde bayağı moralim bozulmuştu, geri dönmesine çok mutlu oldum :)

Nerede o eski zamanlar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl