Çözüldü Duels plugini yardım lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EjderCraft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 920
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EjderCraft

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0

Discord:

MustafaMert#3516

merhaba
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
pluginini kurdum türkçeleştirdim herşeyi yaptım sorun yok ama kit ayarlamamı ve o kitten seçilerek vs atılmasını istiyor ben o kit seçme şartını tamamen kaldırıp kişilerin kendi eşyaları ile vs atlamalarını istiyorum nasıl yaparım yardım acil lazım

config dosyasını karıştırırsan orada var iyice bak

Kod:
duel:
  use-own-inventory:
    # If set to 'true', player's own inventory will be used in a duel instead of kits.
    # NOTE: If this option is enabled, Kit Selector will be inaccessible in the Setting GUI.
    # default: false
    enabled: false

Burayı config.yml de bul. false yerine true olarak değiştir.

Kod:
duel:
  use-own-inventory:
    # If set to 'true', player's own inventory will be used in a duel instead of kits.
    # NOTE: If this option is enabled, Kit Selector will be inaccessible in the Setting GUI.
    # default: false
    enabled: false

Burayı config.yml de bul. false yerine true olarak değiştir.
teşekkürler o oldu ama savaş sırasında yere düşen eşyaları geri alamıyorlar veya karşı tarafı kestinde eşyalarını alamıyor onu nasıl almasına izin veirriz

teşekkürler o oldu ama savaş sırasında yere düşen eşyaları geri alamıyorlar veya karşı tarafı kestinde eşyalarını alamıyor onu nasıl almasına izin veirriz
Kod:
  # If set to 'true', players in duel will not be able to pickup items on the ground.
  # default: true
  prevent-item-pickup: true

Bu olabilir tam emin değilim. true kısmını false yapıp deneyebilirsiniz.

Kod:
  # If set to 'true', players in duel will not be able to pickup items on the ground.
  # default: true
  prevent-item-pickup: true

Bu olabilir tam emin değilim. true kısmını false yapıp deneyebilirsiniz.
oldu teşekkürler
konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl