Çözüldü Duels Optimised

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Blue123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 167
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Blue123

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
bluethegamer21

Discord:

mavis_bluee

Selam sunucum için Duels Optimised plugini kulanıyorum iyi plugin ama hologram olarak en çok kill sayısını nasıl gösterebilirim yapmak için pir plugin ya da ayar varmı

Sadece dueldeyken alınan killer sayılırsada güzel olur

Selam sunucum için Duels Optimised plugini kulanıyorum iyi plugin ama hologram olarak en çok kill sayısını nasıl gösterebilirim yapmak için pir plugin ya da ayar varmı

Sadece dueldeyken alınan killer sayılırsada güzel olur
Merhaba,
şimdi hologram mı yapmak istiyorsunuz yoksa DuelsOptimised dan mı yardım istiyorsunuzu?

duel de aldığımız killeri tablo yapmak istiyorum hologram olarak
Yanlış anlamadıysam eğer; spawn haritanızda Duels eklentisi ile oyuncunun ne kadar kill aldığını hologram şeklinde sıralamak istiyorsunuz, doğru mu? Eğer öyleyse:

Bunu ücretsiz bir şekilde yapamazsınız çünkü DuelsOptimised eklentisi için Duels Leaderboard Extension modülüne sahip olmanız gerekiyor ve bu modül de ücretli.

Not: Bu sorunu çözmeniz için yine de araştırma yapacağım.

Yanlış anlamadıysam eğer; spawn haritanızda Duels eklentisi ile oyuncunun ne kadar kill aldığını hologram şeklinde sıralamak istiyorsunuz, doğru mu? Eğer öyleyse:

Bunu ücretsiz bir şekilde yapamazsınız çünkü DuelsOptimised eklentisi için Duels Leaderboard Extension modülüne sahip olmanız gerekiyor ve bu modül de ücretli.

Not: Bu sorunu çözmeniz için yine de araştırma yapacağım.
dediğiniz eklenti bu mu ?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

dediğiniz eklenti bu mu ?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Hayır, bu değildi; ben eklentinin kendi modülüne bakmıştım, onu da ileteceğim. Ancak sizin ilettiğiniz modüle baktım, DuelsOptimised eklentisinin desteklendiğine dair bir şey göremedim doğrusu. Ancak destekliyorsa iş görür bence Link:

duel de aldığımız killeri tablo yapmak istiyorum hologram olarak
Yapılış
İlk olarak AJLeaderboards , PlaceholderAPI , DecentHolograms bu plugin'ler sunucu da olması lazım.

Hologram oluşturun komut
-/dh create <hologram_ismi> yaptıktan sonra dosya ya girin DecentHolograms dosyaya girin sonra orda holograms içinde girin yaptınız hologram in isim girin ve orda

YAML:
hologram:
  world: world
  x: 0
  y: 100
  z: 0
  lines:
    - "&c&lDUEL KILL TABLOSU"
    - "&71. &f%ajlb_lb_duelkill_1_kills_name% &7- &c%ajlb_lb_duelkill_1_kills_value%"
    - "&72. &f%ajlb_lb_duelkill_2_kills_name% &7- &c%ajlb_lb_duelkill_2_kills_value%"
    - "&73. &f%ajlb_lb_duelkill_3_kills_name% &7- &c%ajlb_lb_duelkill_3_kills_value%"
    - "&74. &f%ajlb_lb_duelkill_4_kills_name% &7- &c%ajlb_lb_duelkill_4_kills_value%"
    - "&75. &f%ajlb_lb_duelkill_5_kills_name% &7- &c%ajlb_lb_duelkill_5_kills_value%"
Kaydettikten sonra oyuna girip şu komutu yazın:
Kodu kopyala

-/dh reload

Ardından AJLeaderboards için leaderboard’ı oluşturun:
Kodu kopyala

-/ajlb create duelkill

( duelkill ismi, yml’de kullandığınız board adıyla aynı olmalı )
Sonra PlaceholderAPI için placeholder’ları yükleyin:
Kodu kopyala

-/papi reload

Eğer placeholder çalışmıyorsa bir de şu komutla test edebilirsiniz:

-/papi ecloud download DuelsOptimised
-/papi ecloud download ajleaderboards

Ve son bir kod kalıyor:

-/papi reload

Ve bitti bu kadar umarım bi hata olmaz eyer olursa tekrardan yazarsınız
İyi formlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl