Çözüldü duels optimised plugininde kit nasıl yapacağım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Blokmc2

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
3
duels optimised plugininde kit nasıl yapacağım? hazır varsa verir misiniz lütfen

Merhaba,

Eklenti düello kitlerini ayarlama için /duels savekit <-o> [isim] gibi bir komut sunuyor. Bunu kullanabilirsin. Envanterini kitin nasıl olmasını istediğine göre düzenledikten sonra /duels savekit -o kitismi gibi bir komutla envanterini kite kaydedebilirsin. -o opsiyonu eğer ki belirttiğin kit ismiyle zaten bir kit varsa onun üzerine yaz gibisinden bir ifade belirtiyor. Koymasan da olur.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kaydettiğin kiti yüklemek için:
/duels loadkit kitismi
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

tamamda benim yükleyebileceğim ni Load Kit yokki ben nasıl kayedeceğim falan onu soruyorum discord üzerinden 2captainv ye istek atıp bana yazar mısınız? Buradan hızlı bir şekilde iletişim kuramayız

tamamda benim yükleyebileceğim ni Load Kit yokki ben nasıl kayedeceğim falan onu soruyorum discord üzerinden 2captainv ye istek atıp bana yazar mısınız? Buradan hızlı bir şekilde iletişim kuramayız
Kurallar gereği Discord üzerinden destek vermem yasak üzgünüm.

Dediğim gibi büyük ihtimalle envanterinde ki eşyalara göre savekit atıyor. Yani /duels savekit [kit ismi] kullanırsan envanterini tamamıyla kaydedecektir. Bu envanteri yüklemek için /duels loadkit <kit ismi> kullanabilirsin.

deneyeyim bir dakilka

oldu saolun konu kilit geç baktığım için özür dilerim yoğun olduğum dönemler biraz <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl