Çözüldü Düello Menüsü yapabilir misiniz? [Ücretli veya Ücretsiz]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SpearZ

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
157

Discord:

! Burak Can Kubat

1630717001207.png

1630717469473.png

Arkadaşlar şu tarz Düello menüsü yapabilen arkadaşlar iletişime geçebilir mi ücretli veya ücretsiz bir şekilde.

Son düzenleme:
Skript için diyorsanız GUI açmanız gerekli, kağıta with lore eklenmiş. TusKe hata vermeseydi size yapardım GUI bir tane.

Hocam bu istediğinizi deluxe menus plugini ile yapabilirsiniz :)

Hocam bu istediğinizi deluxe menus plugini ile yapabilirsiniz :)
Menü yapmayı sormuyor Reis nasıl çekiceksin verileri eklenti bunu sağlamıyor. Fakat eklenti apisini kullanarak verileri çekip papi'ye aktarırsa yapabilir.

Skript için diyorsanız GUI açmanız gerekli, kağıta with lore eklenmiş. TusKe hata vermeseydi size yapardım GUI bir tane.
Skript'den bahsetmiyorum resimdeki eklenti Duels eklentisi ile yapılmış fakat eklenti sitesinde baktığımda bu resimlerdeki gibi placeholder apileri yok.

Merhaba,
Herhangi bir menü yapma plugini ile veya skript ile bu tarz menü yapılmaz. Bu tarz menü yapmak için Düello pluginine ihtiyacın var.

Duels adlı plugini kullanabilirsiniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Plugin hakkında komutlar için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

/duel stats <oyuncu> ile bakılıyor sanırım emin değilim. O yüzden plugin wikisine bakmanız gerekiyor.

Merhaba,

Herhangi bir menü yapma plugini ile veya skript ile bu tarz menü yapılmaz. Bu tarz menü yapmak için Düello pluginine ihtiyacın var.

Duels adlı plugini kullanabilirsiniz

Plugin hakkında komutlar için

/duel stats <oyuncu> ile bakılıyor sanırım emin değilim. O yüzden plugin wikisine bakmanız gerekiyor.
Bu attığın linklerdeki her şeyi biliyorum fakat menüdeki gibi yapamıyorum çünkü yeterli placeholderi yok bu eklentinin.

Bu attığın linklerdeki her şeyi biliyorum fakat menüdeki gibi yapamıyorum çünkü yeterli placeholderi yok bu eklentinin.
Yarın araştıracağım fakat istediğiniz menü, kullandığınız düello pluginin bunu destekleyip desteklemediğine bağlı.

Yarın araştıracağım fakat istediğiniz menü, kullandığınız düello pluginin bunu destekleyip desteklemediğine bağlı.
Duels eklentisinde bulunan placeholderları destekliyor fakat resimdeki gibi yapamıyorum ve aynı eklenti olduğunu biliyorum.

Apisinde gerekli her şey var isterseniz bir java developer ile görüşün custom olarak yaptırın.

* Java öğrenin.
* Api sağlayan güzel bir eklenti bulun
* İnventoryClickEvent,Gui oluşturma tarzı kodları öğrenin. (
)
(Başlamak için hiç bir zaman geç değil, bir sürü makaleden çok basit bir şekilde eklentiler yazabilirsiniz)

Beğendiğiniz ve api'si olan duel eklentisi bulunuz.
./aktifduello <sayfa> komudunu eklentiniz ekleyiniz, Eklentiye nasıl komut eklenir ;

Eğer sayfa arg'ı boş bırakılmışsa veya 1 ise ilk 45 duelloyu for ile ekleyiniz.
For ;

Menüyü listelerken for döngüsünde args[0]*45 yapar iseniz, yazdığınız arg'a göre veri çıkaracaktır.

2. sayfa olarak mesela 2 yazdınız, 90'. satırı çıkaracaktır koruma olarak arg 15'den fazlaysa işlemi iptal ettiriniz.

Basit java temellerini öğrenerek ve üstte attığım spigot makalelerinden eklentiyi güzelce yapabilirsiniz.

İnventoryClickEvent' de e.setCancelled(true); yaparak, guideki blokların alınmasını engelleyebilirsiniz.

Dipnot(eklentinizi yazar iken java 16 derleyici kullanınız yüksek ihtimalle izlediginiz videolar'da java 8 derleyici kullanacaklardır, fakat ileriye dönük yazmak her zaman en iyisidir(sunucunuzun versionuna göre değişiklik gösterebilir, eski versionlarda java 8 kullanabilirsiniz.)

İyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl