Duel Atma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Togrul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 423
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Togrul

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
16
Minecraft
Togrul
gencler blaze cubugu ile duel atma skripti isdiyorum aradim bulamadim simdi blaze cubuguna sag tiklayinca bsi olmicak ama bi adamin yanina gelip blaze subugu ile ona sag tiklayinca bi menu axcilicak build uhc sg iron kit tek atan falan olacak ve arena eklemede olucak mesela /arena ekle arena ismi gibi ve karsi karsiya dogmalari icin setspawn1 setspawn2 gibi komutarda olsun simdiden tesekkurler : ))))

Merhaba, böyle bir eklenti var. Skript yerine eklenti kullanmak bazen daha kapsamlı ve rahat olmaktadır. Eklenti sayfasına gitmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayın.

Merhaba, böyle bir eklenti var. Skript yerine eklenti kullanmak bazen daha kapsamlı ve rahat olmaktadır. Eklenti sayfasına gitmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayın.
gordugum butun pvp serverlerinde neredeyse hepsinde isdedigim sey skript'le bende skript tercih ediyorum, yorumunuz icin tesekkurler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl