Aranıyor Duckcraft Yetkili Alımları

duckxaxa

Koydum Çalışma Masasını
MinePass
Elmaslar
4

Discord:

_kastntksk3oi_

Merhaba Minecraft Türkiye forum sakinleri ve değerli oyuncular!
Sürekli gelişmekte olan ve topluluğuna en iyi deneyimi sunmayı hedefleyen DuckCraft sunucumuzun kadrosunu güçlendiriyoruz. Sunucu güvenliğimizi, oyuncu ilişkilerimizi ve sosyal medyadaki varlığımızı bir üst seviyeye taşımak amacıyla Baş AAC (Hile Denetim Sorumlusu), Baş Rehber (Rehber Sorumlusu) ve Medya Üyeleri arıyoruz!
Bizimle birlikte çalışacak, sorumluluk sahibi ve vizyoner ekip arkadaşlarını aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
1️⃣ Baş AAC (Hile Denetim Sorumlusu) Alımı
📌 Aranan Nitelikler:

Yaş Sınırı: 18 yaş ve üzeri (Olgunluk ve sorumluluk bilinci önceliğimizdir).
Liderlik Ruhu: Mevcut AAC ekibini koordine edebilecek, disiplini sağlayacak ve haftalık düzenli toplantılar organize edebilecek.
Teknik Bilgi: Güncel hile (client) türlerine tamamen hakim, hilelerin çalışma mantığını ve bypass yöntemlerini bilen.
Denetim Tecrübesi: AnyDesk veya benzeri uzak masaüstü araçlarıyla profesyonelce, derinlemesine hile kontrolü (PC Check) yapabilen.
İletişim: Oyuncularla ve yönetimle seviyeli, adil ve çözüm odaklı bir dil kullanabilen.
📋 Görev Tanımı:
AAC ekibi arasındaki koordinasyonu ve iş bölümünü yönetmek.
Haftalık staff toplantılarını düzenlemek ve üst yönetime düzenli rapor sunmak.
Şüpheli durumlarda AnyDesk üzerinden detaylı ve profesyonel hile taraması gerçekleştirmek.
Sunucudaki adaletli ortamı korumak ve ekibin performansını takip etmek.
2️⃣ Baş Rehber (Rehber Sorumlusu) Alımı
📌 Aranan Nitelikler:

Yaş Sınırı: 18 yaş ve üzeri.
Yönetim ve Koordinasyon: Rehber kadrosunu eksiksiz yönetecek, yeni rehberleri eğitecek ve sunucu komutlarını/kurallarını ekibine kusursuz aktarabilecek.
Sabır ve İletişim: Oyuncularla iletişimde son derece sabırlı, diksiyonu düzgün ve güler yüzlü.
Oyun Bilgisi: Sunucu sistemlerimize, komutlarımıza ve işleyişimize hızlıca adapte olabilecek düzeyde oyun bilgisine sahip.
📋 Görev Tanımı:
Rehber ekibinin aktiflik durumlarını, oyuncularla olan diyaloglarını denetlemek ve haftalık performans raporu hazırlamak.
Yeni oyuncuların sunucuya ve komutlara alışması için rehber ekibini organize etmek.
Rehber ekibi içi haftalık toplantılar düzenleyerek motivasyonu ve düzeni sağlamak.
3️⃣ Medya Üyesi Alımı
📌 Aranan Nitelikler:

Yaş Sınırı: Yaş sınırı bulunmamaktadır. Yetenek, yaratıcılık ve heves önceliğimizdir!
İçerik Üretimi: YouTube, TikTok veya Shorts/Reels platformlarında aktif olarak Minecraft içeriği üreten veya üretmek isteyen.
Yaratıcılık: Sunucumuzun etkinliklerini, oyun modlarını ve güncellemelerini topluluğa en ilgi çekici şekilde aktarabilecek vizyona sahip.
Temel Teknik Bilgi: Video kurgu (edit) ve temel düzeyde tasarım programlarına hakim olmak (artı puandır).
📋 Görev Tanımı:
DuckCraft bünyesinde düzenli veya dönemsel olarak tanıtım videoları, Shorts/TikTok içerikleri üretmek.
Sunucunun reklam ve tanıtım faaliyetlerine içerikleriyle destek vererek topluluğun büyümesine katkı sağlamak.
💡 Başvuru ve İletişim
Eğer sen de büyük bir titizlikle hazırladığımız DuckCraft ailesinin bir parçası olmak, ekibimize liderlik etmek veya içeriklerinle sunucumuzu milyonlara ulaştırmak istiyorsan, bizimle doğrudan Discord üzerinden iletişime geçebilirsin!
📩 Discord İletişim: _kastntksk3oi_

Gönüllü olarak aranıyor

Umarım bulursunuz başarılar dilerim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl