Teşekkür ederim :Doha çok güzel bir skript kullanmayan .... o yüzden kullanın
Doğru <3Tartışma içerikli yorumlar silindi, bildirim geliyorsa bildirimdeki konuya tıklama zorunluluğunuz yok. Tıklamazsınız, olur biter.
Teşekkür ederim :Doha çok güzel bir skript kullanmayan .... o yüzden kullanın
Doğru <3Tartışma içerikli yorumlar silindi, bildirim geliyorsa bildirimdeki konuya tıklama zorunluluğunuz yok. Tıklamazsınız, olur biter.
Burakk67#3898
7Twilightx#7777
Modern sunucular için çok iyi bence
Teşekkür ederim.Güzel skript başarılar
Ekli dosyayı görüntüle 78923
Anka#8596
Teşekkür ederim.Gerçekten Başarılı Bir Skript Olmuş Fakat Bir kaç Önerim Olucaktı
1- Mesela Oyuncular Belli bir ücret karşılığında makine geliştirebilse dakikada gelme hızıdır felan ayarlansa
2- Oyuncular kırıktaşlarını stone a çevirebilmede eklense çok güzel olabilir (4 kırıktaş 1 taş gibi)
V.2 sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum :D
Anka#8596
Ama çok bekleyemem hızlandır biraz :DTeşekkür ederim.
1. Süresin ve adetini siz belirliyorsunuz ama yükseltme yok, onu getirebilirmiyim bilemiyorum :D
2. öneriniz olabilir.
V2 de güzel düşüncelerim var. Umarım güzel olur :D
Beklemede kal <3
Tamam :DAma çok bekleyemem hızlandır biraz :D
Anka#8596
İnsanların Yaptığı İşe Saygı Göstermeni Tavsiye EdiyorumGerçekten bu skripte bildirim mi aldın :D
Almadım.Gerçekten bu skripte bildirim mi aldın :D
<3İnsanların Yaptığı İşe Saygı Göstermeni Tavsiye Ediyorum
Skript ile alakalı birsey söylemedim boş yapma kardeşim.İnsanların Yaptığı İşe Saygı Göstermeni Tavsiye Ediyorum
Sence, söylemediğine emin misin?Skript ile alakalı birsey söylemedim boş yapma kardeşim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!