Çözüldü dropbox linki neden kabul etmiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beatrix

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
2
Minecraft
Beatrix

Discord:

x

dropbox bana verdiği link hep calışırdı şimdi calışmıyor

1767195057103.webp

itemsadder orjinalmi

orjinal zaten calışıyordu 1-2 ay bakmadım yedek aldım flaşa bugün bi bakayım dedim böyle olmaya başladı
kanıt iletirsen elimden geleni yapayım leak olan yani orjinal olmayan pluginlere destek sağlanmıyor

Merhabalar, lisanslı eklenti yardımı için; satın aldığınız site üzerinde görünecek şekilde indirme yazısı, tarih ve saatin bulunduğu ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

/iazip yazın ardından yeni çıkan dosyayı dropbox a yükleyin eski link ile değiştirin

attığınız link direk dropboxun kendisine gönderiyor, bu indirme linki değil, attığınız linkin direkt girince dosyayı indiren bir link olması gerekiyor. bunun için linkin sonunda &dl=1 koymanız lazım çalışmazsa direk sitenin kendisinden direkt indiren link alabiliyorsunuz ordan alın

Merhaba, ItemsAdder da external-host değil de self-host kullanmanızı öneririm.

Self-host sayesinde hiç bir siteye pack yüklemenize gerek kalmaz direkt olarak /iazip yazdığınızda pack makinenize yüklenir ve hiç bir şeyle uğramanıza gerek kalmaz direkt pack uygulanır.

Merhaba, ItemsAdder da external-host değil de self-host kullanmanızı öneririm.

Self-host sayesinde hiç bir siteye pack yüklemenize gerek kalmaz direkt olarak /iazip yazdığınızda pack makinenize yüklenir ve hiç bir şeyle uğramanıza gerek kalmaz direkt pack uygulanır.
Bu sefer vds'e yüklenmez mi her hangi bi rame olur vb

En güvenli yol budur, bir sorun yaşamazsınız self-host için ayarladığınız portu firewalldan açmayı unutmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl