DreamNW | HUB | ULTRAOPSKYBLOCK | NORMAL SKYBLOCK | EFSANE EVENTLER! | 1.8.X

Sunucumuzu Beğendiniz Mi ?

• Evet

• Kısmen

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MC AD : swagmickeymouse

Arkadaşlar serveri çok sevdim bugun başladım ve server sardı milletten yardım isterseniz seve seve ediyorlar.

Sunucunuz Çok Kaliteli. Böyle Bir Sunucuya Çok Nadir Geliyorum. Başarılarınızın Devamını Bekliyorum. (Nick:_Berkender_)

sw onumara sw yi seviyom sw beyedim

Sunucunuz Cidden Çok güzel Ellerinize sağlık İnşAllah daha iyi yerlerdede görürüz sunucunuzu oyun içi adım:spore573

Türkiyenin en iddialı emek skyblock sunucusunu ekledik.!
ÇİFTLİK BANK SİSTEMİ - JACKPOT - MİLLİ PİYANGO - AYLIK ÖDÜL - MAAŞ SİSTEMLİ EMEK SKYBLOCK!
KONU GÜNCEL

Kalitenin en doğru adresi SaltanatNW Nam-ı Değer DreamNW ah nerde o eski günler :) Yine kaliteni bozmuyosun ferhat abii :) YoyenTR

DİĞER SUNUCULARDAN FARKLI VE BU YÜZDEN ACAYİP GÜZEL

ID: W00dmaster

McAd:iSebii_
Sunucud Cok guzel

mc nick = manicafa
super bi sw ama cok aktif yok bide rehber aktif olmuyo yani aktif herber istiyoruz denilebilir

Sunucuza gelip oynadığım zamanlar oldu. Güzel sunucu ancak bu konu tasarımını acilen düzeltmeniz gerekiyor.

Mc Adım:HakaZZers
Serveriniz çok iyi ve kitinizde sp vermeniz yeni başlayanlar için harika olmuş.

Konu tasarımı karışık duruyor, geliştirilebilir. Başarılar.

Eskilerden Beri Varım Bu Kadar Kaliteli Skyblok Sunucusunu İlk Ve Tek Örneği Diyebilirim UltimateVip+ Bile alsanız Bu Sunucu İçin Değer Gayet Başarılı Pluginler Maplar Eskiden Yine Bu Kadar Etkileyici'Di Ama Şimdi Daha Güzel Olmuş Ellerinize Sağlık
@SaltanatNetwork\@DreamNW
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Eskilerden Beri Varım Bu Kadar Kaliteli Skyblok Sunucusunu İlk Ve Tek Örneği Diyebilirim UltimateVip+ Bile alsanız Bu Sunucu İçin Değer Gayet Başarılı Pluginler Maplar Eskiden Yine Bu Kadar Etkileyici'Di Ama Şimdi Daha Güzel Olmuş Ellerinize Sağlık
@SaltanatNetwork\@DreamNW
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Eskilerden Beri Varım Bu Kadar Kaliteli Skyblock Sunucusunu İlk Ve Tek Örneği Diyebilirim Gayet Başarılı Pluginler Maplar Eskiden Yine Bu Kadar Etkileyici Ama Şİmdi Daha Güzel Olmuş Ellerinize Sağlık
@SaltanatNetwork\
Oyun İçi isim=ItsSwarty

Son düzenleme:
Konu tasarımı güzel olmuş başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl