DreamNW | HUB | ULTRAOPSKYBLOCK | NORMAL SKYBLOCK | EFSANE EVENTLER! | 1.8.X

Sunucumuzu Beğendiniz Mi ?

• Evet

• Kısmen

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucunuzu gayet beğendim başarılar.Adım Pro_Combos

Server gercekten guzel Norvecte bile eglendiriyor :D mc: ItzTwist

harika bi sw hiç bozulmadı arkadaşim çarğırdı beni sımdi ondan fazla oynuyom:Nick BERKAK09

oyun ici adım:CaKinG Sunucunuz Efsane Degıl Efsane Otesi Herkes Gelsinnnn play.saltanatnw.com

VİPLER COK UCUZ NORMAL VİP 3TL KOOOOPPP KOSSS

Sunucunuzu çok beğendim ve akiflik diğer sunuculara göre daha iyi... Minecraft Adım : weekevbhoy2k2

Sunucu güzele benziyor. Müsait olduğumda gelecek olacağım sayılı sunuculardan. Ellerinize sağlık.

efsane sunucu Kalitenin Adresi isim zsa

HELAL OLSUN SW İYİ MİŞ ELERİNİZE SALIK BU ARDA BİRAZ BAŞKA SP GELSE DAHADA İYİ OLSLURSUNUZ İYİ GÜNLER SW ADIM kalkan591

Eski sunucuda da oynamış biri olarak söylüyorum işinizi gerçekten iyi yapıyorsunuz :) başarılısınız : Nick MosDESH

Sunucunuz baya iyi ben beyendim <3<3 ve adım Dead_goneI_

Haritaları beğendim fakat konu tasarımını geliştirebilirsiniz. Tabii konu eski bu yüzden normal olabilir fakat en yakın zamanda konu tasarımı değişirse sunucuya notum on üzerinden on olabilir başarılar.

Kalitenin Merkezi Biziz derken yalan söylemiyormuşsunuz. Gerçekten Kalite Düzeyi Normalin Çok Çok Yükseğinde. oyundaki nickim EgoluFistik_hita

sunucusu fazlası ile OP
başarılar

Güzel sunucu başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl