DreamNW | HUB | 1.8.X - 11.11 | OPSKYBLOCK | FACTİONS | CONCONCRAFT | MİNİGAMES |

Sunucumuzda Oynamak İstiyormusunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    59
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Ferhat Abi Ben DeleteBANK +Güncel

Maplar:Süper
Pluginler:Süper
Server:Süper
Yetkili Kadrosu:İyi

Ferhat Aydın Bey Okuyunuz:Biliyorsunuz ki 2 Admininiz Var Bu Adminlerden Biri StrafeG Bu Admin Bir D_Rehber Aldı D_Rehber Bir Şey Bilmiyor Muteyi Bide Admin Ögretti Sorularıma Admin Cevap Veriyor Böyle Bir şey Olamaz Abi Anlayışınız İçin Teşekkürler.

S
Rehber Mi Arıyorsun Tam Yeri Hemen Özele Bekliyorum.

MC-TR İyi Forumlar Diler...
Öncelikle Merhaba Yetkili Kadrosunu Fark Ettiyseniz Azaltmaya Çalışıyorum Fazla Rehber Var Alım Yoktur Yani İyi Günler

Güzel bir sunucu.Daha çok gelişmeniz dileğiyle

Konu Düzeni:İyi
Maplar:Süper
Yetkli Kadronuz:Süper
Pluginler:İyi

Çok beğendim Başarılı

Server mastergamer hosting tarafından calınmıştır . Yenilendi Server Su anda acık Yep yeni özellikler eklendi ip: play.dreamnw.de
GÜNCEL

KONU GÜNCEL[DOUBLEPOST=1494620704,1494053883][/DOUBLEPOST]KONU GÜNCEL SUNUCUMUZ HUB OLMUŞTUR CONCONCRAFT EKLENMİŞTİR İYİ OYUNLAR!

GuzeL Server Olmus Ellerine Saglık Basarılarınız Devamını Dılerım :D <3

Güzel Server Herkesin oynamasını tavsiye ederim Serverde ConConCraft SkyBlock ve Faction var tek kelimeyle efsane.

Adamın dibisin <3

Bu server harika beb buildlerini ve sohbet canlılığını çok sevdim side oynayın[DOUBLEPOST=1495212034,1495212000][/DOUBLEPOST]Bu server harika beb buildlerini ve sohbet canlılığını çok sevdim side oynayın

evet ben orijinalim :D[DOUBLEPOST=1495399772,1495398977][/DOUBLEPOST]Sunucu 10 üzerinden 10

Ferhat Aydın banımı Kaldırırmısın ??? Oyundaki ADım : Reiz1596

KONU GÜNCEL
OBSİDYEN WARPI EKLENDİ
EDİT EKLENDİ
YENİ SPAWNER SİSTEMİ
RAMAZAN BOYUNCA BUİLD EVENTİ.
HERGÜN 20:00 DA 1ADET DEMİR SPAWNER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl