Çözüldü Dream Fish V3.25.4 Yardım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wontis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 714
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wontis

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
17
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Ben sunucuma eğlence plugini olarak dream fish adlı plugini yükledim. Biraz araştırdım fakat hepsi yabancıydı pek anlayamadım. İzlediklerimde ekranda distance vb. gibi bir hologram yazısı çıkıyordu. Fakat bende balığı yakaladığımda hiçbir gösterge çıkmıyor. Ayrıca balığı bir türlü tutamadım nasıl tutmam lazım sağ click basılı tutuyorum o anda sol click spamı yaptığımda balık yaklaşıyor fakat balık bir süre sonra kurtuluyor ve failed mesajı geliyor. Yüklü pluginler DreamFish AgarthaLib Vault TitleManager ActionAnnouncer
Sürümüm 1.8. Bilenler yardımcı olabilir mi

Edit: Pluginin yapımcısı ile konuştum biraz uğraşlar sonucunda çözdük. O sorunu düzelteceğini söyledi. Konum kilitlenebilir

Son düzenleme:
Konsolda herhangi bir hata var mı?

Ayrıca videoda izlediğime göre adam /fish menüsünden yem alıp oltayı atınca yem otomatik olarak oltaya takılıyor sende böyle bir şey oluyor mu?

Konsolda herhangi bir hata var mı?

Ayrıca videoda izlediğime göre adam /fish menüsünden yem alıp oltayı atınca yem otomatik olarak oltaya takılıyor sende böyle bir şey oluyor mu?
Yemi /fish veya /fishing veya /dreamfish yazarak alabiliyoruz bende aldım yemi. Otomatik gitti fakat balık yakalandığında hiç bir gösterge ekranda çıkmıyor. Ayrıca ekranda mesaj göremediğim için nasıl tutacağımıda bilmiyorum.

Config'te vardır belki ayarı. Ayrıca konsolda hata var mı?

Config'te vardır belki ayarı. Ayrıca konsolda hata var mı?
Config ayarların coğu true baktığımda bulamadım. Consolda gördüğüm bir hata yok zaten balık geliyor savaşıyoruz balıkla fakat balığı alamıyorum kaçıyor sürekli. Ve ekranda gösterge yok.

Aşağıdaki ayarları config te ki ayarlarınızla değiştirin. Ayrıca Priority'de ki Actionbar sayısını 1 veya 15 gibi sayılarla değiştirmeyi deneyin.

YAML:
  Priority:
    Actionbar: 7
  Support:
    Enable_mcMMO: false
    Enable_JobsReborn: false
    Enable_SkillAPI: false
  Fishing:
    Information_Type: "Actionbar"

Aşağıdaki ayarları config te ki ayarlarınızla değiştirin. Ayrıca Priority'de ki Actionbar sayısını 1 veya 15 gibi sayılarla değiştirmeyi deneyin.

YAML:
  Priority:
    Actionbar: 7
  Support:
    Enable_mcMMO: false
    Enable_JobsReborn: false
    Enable_SkillAPI: false
  Fishing:
    Information_Type: "Actionbar"
maalesef olmadı yine değişen bir şey yok. Ekran hala boş bir video çektim config ve balık tutmaya çalıştığım sahne şeklinde onu konuma ekledim bakarsanız sevinirim

Önerebileceğim tek şey priority de ki actionbarı 0-20 arasında değiştirip denemek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl