Dost kazığı yedim var mı tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EfeByc21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.647
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öyle olmuyor ki işte
Bence bir daha dost edinirken bu sözü aklınıza getirin :D Eğer flamanızdaki HopeLess ekibi ile ilgili bir kazık yaşadıysanız para içindir, veya gerçek hayatta yaşadıysanız bunu yapmasının başından beri elbet bir amacı vardır.

Bence bir daha dost edinirken bu sözü aklınıza getirin :D Eğer flamanızdaki HopeLess ekibi ile ilgili bir kazık yaşadıysanız para içindir, veya gerçek hayatta yaşadıysanız bunu yapmasının başından beri elbet bir amacı vardır.
hocam ne hopeless ekibi allah aşkına en yakın arkadaşım diyorum :D

hocam ne hopeless ekibi allah aşkına en yakın arkadaşım diyorum :D
Demek istediğimi tam anlamadın :D Örnek verdim. Arkadaşınzı para anlamında kazık attıysa başından beri derdi paradır, başka bir şekilde kazık attıysa başından beri amacı o başka bir şeydir :D

Bende yedim fakat pek bişey kaybetmedim hayat devam ediyor eğer çok ağır bi meseleyse yalan söylediği konu bir süre veya baya bi konuşma derim.

Dostum hayat yaşamak için kısa bunu anlamak için uzundur. Yılların dostluğuysa bu " Dost " kavramı sen ne yaparsan yap ya da o ne yaparsa yapsın bitmez merak etme. Bunu kazık olarak da adlandırmamalısın. Her insanın yaşadıkları farklıdır. Ailesi düşünceleri çevresindekiler. Bunlar bazen yanlış yerlere çekebilir. Sen eğer onun yaptığı hatayı kapatabiliyor ve bunu onun yüzüne vurmuyorsan o iş olmuştur. Gerisi de safsatadır.

Bende yedim fakat pek bişey kaybetmedim hayat devam ediyor eğer çok ağır bi meseleyse yalan söylediği konu bir süre veya baya bi konuşma derim.
Hocam tamam da her gün çıktığım adam nasıl konuşmayıp unutayım
Dostum hayat yaşamak için kısa bunu anlamak için uzundur. Yılların dostluğuysa bu " Dost " kavramı sen ne yaparsan yap ya da o ne yaparsa yapsın bitmez merak etme. Bunu kazık olarak da adlandırmamalısın. Her insanın yaşadıkları farklıdır. Ailesi düşünceleri çevresindekiler. Bunlar bazen yanlış yerlere çekebilir. Sen eğer onun yaptığı hatayı kapatabiliyor ve bunu onun yüzüne vurmuyorsan o iş olmuştur. Gerisi de safsatadır.
Yılların dostluğu değil ama 4 yıldır felan günümüz ayrı gitmez yine de bu kadar kolay yalan söyleyebiliyor, sanırım yol vermem gerek ama nasıl olucak bilmiyorum

Aga sana nasıl bir kazık attı onu anlatırsan tavsiye verebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl