Dora: Satış Sunucusu Ekip!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dora

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
16
Minecraft
Dora

Discord:

Dora#6521

SAVE_20200219_213219.jpg

Hepinize selamlar gençler bu gün Dora: Satış Sunucusu adın da açmış olduğum satış sunucusu için satış dallarımıza ekip arkadaşı aramaktayız.

Aradığımız ekip arkadaşları
;
  • Eklenti Paketi Yapımcısı (x1)
  • Discord Bot Yapımcısı (x1)
  • Tasarımcı (x1)
  • Mimar (x1)
  • Skripter (x1)
  • Java Developer (x1)

Yaani, kısaca tüm bölümlerden ekip arkadaşı aramaktayız benim olduğum dallar ise eklenti paketi, discord bot açıkçası bir başvuru formuna gerek duymadım. Gelen kişileri ben kendi ellerimle test edeceğim zaten :D Discorduma katılmak istediğinizi belirtmeniz yeterlidir. Dora#6521
Yönetici izni alınmıştır.

Umarım ekip arkadaşlarını bulursun :)

Sanırım tek başınızasınız doğrumu anladım ?

1582685578735.png

Başka satış sunucularının discord sunucusunda reklam yapmamayı öğrenmen gerçekten çok ince bir davranış ayrıca sen alanda usta değilmiydin ya takım arkadaşına ne gerek var :) ayrıca neden engel atıp üstüne tüm mesajları sildin bir fikrim yok.

Ekli dosyayı görüntüle 108010
Başka satış sunucularının discord sunucusunda reklam yapmamayı öğrenmen gerçekten çok ince bir davranış ayrıca sen alanda usta değilmiydin ya takım arkadaşına ne gerek var :) ayrıca neden engel atıp üstüne tüm mesajları sildin bir fikrim yok.
Bu mesajlar istek içermekte her attığım kullanıcıya soruyorum istemiyorsa hiç bir şey yazmıyorum. Reklam olmuyor :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Discord sunucunuz var mı? (varsa atmayın özelden atın)
Dora#6521 eklersen atayım.

Bu mesajlar istek içermekte her attığım kullanıcıya soruyorum istemiyorsa hiç bir şey yazmıyorum. Reklam olmuyor :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Dora#6521 eklersen atayım.
Arkadaşlık isteği gönderildi.

Ekli dosyayı görüntüle 108010
reklam yapmak kötü bir şey değil kendi adını duyurmaya çalışıyor bu kadar tepki göstermene gerek yoktu

Baş vursam ile hayattaki şansımdan ötürü kabul olmayacağı için.Maalesef başvurmayacağım.Ama inşallah dilediğiniz ekibi bulabilirsiniz.​

Baş vursam ile hayattaki şansımdan ötürü kabul olmayacağı için.Maalesef başvurmayacağım.Ama inşallah dilediğiniz ekibi bulabilirsiniz.​
Nereden biliyorsun belki olur :D
reklam yapmak kötü bir şey değil kendi adını duyurmaya çalışıyor bu kadar tepki göstermene gerek yoktu
Kişinin rızasını alarak davet bağlantısını atıyorum bunun reklamdan sayılmaması gerek.

Anlamadım dediğimi anlayamadınız galiba başka satış sunucularında reklam yapacak kadar düşmek. Kendini tanıtmak istiyorsan yapacağın onlarca yöntem varken gelip başkalarının sunucusunda reklam yapmak kendini tanıtmak için yapabileceğin en alçak yöntemlerden biri olsa gerek.
Ayrıca gelip adamın satış sunucusundaki tüm herkese bu şekilde mesaj atarsan bunun reklam olmadığını mı düşünüyorsun yani bu şekilde mi kendini savunacaksın? LOL
1582731911263.png

Biri minecraft sunucunuza geliyor ve dostum benim sunucum var eğer oynamak istersen bana yaz ip atayım derse bu reklam olmuyor mu hertürlü reklama giriyor ayrıca hadi bak diyorum ki reklama girmesin etik bir davranış mı?
Ayrıca neden bana örnek 1 tasarım attıktan sonra tüm mesajları silip engel attınız bir anlam çıkaramadım.
Geçmiş olsun, senin adına üzüldüm.
Anlamadım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl