Donut nasıl Hypixeli geçti ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mirmir0dev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 178

Mirmir0dev

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
11
Minecraft
iammirmir

Discord:

mirmir_devv

Donut nasıl Hypixeli geçti ?
Sadece basit mekanikleri olan bir SMP sunucusunun,onlarla oyunmodu olan bir sunucuyu geçmesi tesadüfmü ? yoksa başka bir şeymi var ?
Fikirlerinizi bekliyorum

Bana da çok saçma geliyor Donut ile Hypixel karşılaştırılamaz bile en büyük etken DrDonut ve kitlesi shorts videolar ile patlayan içerikler İnstagram Tiktok gibi platformları ele geçirmeleri yani klasik bir smp reklamlar içerikler derken bi anda popülerleşti ama tabi ki bir Hypixel etmez bu kesin

40k onlinesi var 20k sı afk

donut şeyden sarıyor koydun an satılıyor fazla oyuncusu olduğundan sarıyor ama yani güzel aslında ama birden çıkıp hypixeli geçmesi

Donut basit olsa bile kendine haz bir çok sistem ve eklentileri var. Keyif ve eğlencenin yolu her zaman karmaşık ve detaylı şeyler değil, bazen basit ve anlaşılır olmaktır lakin üstteki arkadaşın dediği gibi yarısından çoğu afk hesap. Yine de büyük bir kitleye ve oyuncuya sahip eşsiz ve başarılı bir sunucu

Oyun içi paranızı gerçek paraya dönüştürebiliyorsunuz bu yüzden fazla oynanıyor.

Oyun içi paranızı gerçek paraya dönüştürebiliyorsunuz bu yüzden fazla oynanıyor.
Hocam onun için oynayanlar var hatta isim vermeyecem bilinen epin sitesinden oluyor ama genel oyuzden oynamıyor bence

Bana da çok saçma geliyor Donut ile Hypixel karşılaştırılamaz bile en büyük etken DrDonut ve kitlesi shorts videolar ile patlayan içerikler İnstagram Tiktok gibi platformları ele geçirmeleri yani klasik bir smp reklamlar içerikler derken bi anda popülerleşti ama tabi ki bir Hypixel etmez bu kesin
Banada garip geliyor

Nasıl 20bin oyuncu oynatıyor son sürüm Survival

Nasıl 20bin oyuncu oynatıyor son sürüm Survival
Mesela ben minecraft oyunucu olsam survival oynamak istesem 20k oyuncusu var diye donutta oynamaya başlardım örnek. Ne kadar çok o kadar zevkli

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl